Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

28 Şubat mağduru, Türkiye'nin ilk başörtülü başkanı, iki dönemdir hizmet ediyor

28 Şubat mağduru olan ve başörtülü olması nedeniyle o dönem farklı mazeretlere memurluktan atılan Fethiye Atlı, Elazığ'ın Keban ilçesinde 2 dönemdir başkanlık yapıyor. Atlı, 'O dönemin Maliye Bakanlığında Genel Müdür olan ve şu an CHP Milletvekili Mehmet Akif Hamzaçebi, bizim işten çıkarılmamızda imzası olanlardan birisiydi' dedi.

Esnafın Tamamı Kredilerden Faydalanamadı

Elazığ Esnaf ve Kefalet Kooperatifi Başkan Adayı Ahmet Doğan açıklamalarda bulundu.

Milletimizin Vekili Zülfü Demirbağ'dan Yoğun Ziyaret Programları

Elazığ Milletvekili Zülfü DEMİRBAĞ Memleketi Elazığ' da Vatandaşların sorunlarıyla yakından alakadar olarak dertleriyle dertleniyor.

Ahmet Doğan Başkanlık Adaylığını Açıkladı

Ahmet doğan elazığ esnaf ve sanatkârlar kredi ve kefalet kooperatifine adaylığını açıkladı

Halil Saraç Adaylığını Açıkladı

Elazığ Karayolları Trafik Güvenliği Derneği Başkanı Halil Saraç, 2022 yılında yapılacak Elazığ Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Dağhan; Deprem Kaynaklı Mağduriyetler Devam Ediyor

DEVA partisi İl başkanı Murat Dağhan depremin üstünden 1 yıl geçmesine rağmen deprem kaynaklı mağduriyetlerin en üst seviyede devam ettiğini vurguladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Elazığ paylaşımı

Elazığ'da deprem sonrası yapılan konutların anahtar teslimini gerçekleştirip, ziyaretleri sonrası kentten ayrılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Fethi Sekin'in babası ile kanaat önderi Nazırlı'ya hastanede ziyaret

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, hastanede tedavi gören kanaat önderi Hafız Abdullah Nazırlı ve şehit polis memuru Fethi Sekin'in babası Mehmet Zeki Sekin'i ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Bu etkinliklerle birlikte inanıyorum ki İpekyolu çok farklı ses getirecek'

İpekyolu Uluslararası Çocuk ve Gençlik Çalışmaları Merkezi'nin açılışına katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Hakikaten İpek Yolu'nun bizim tarihimizdeki yeri malum çok farklı. Adeta bu bizim doğuş yolumuzdur ve bu doğuş yolumuzun güzergahında El-Aziz'de böyle bir eserin ortaya çıkarılması ve bundan sonra da bu yolculuğu devam ettirecek bir neslin burada ihyası, inşası bizim için büyük önem taşıyor. İpekyolu çok farklı ses getirecek. İnşallah biz Ankara'dan değil tüm Türkiye'den bu sesi duyacağız, buna kesinlikle inanıyorum' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ev ziyareti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Elazığ'da katıldığı deprem konutları anahtar teslim töreni sonrasında yeni konutları gezdi. Erdoğan, bir ailenin de davetini geri çevirmeyerek evine misafir oldu.

Bakan Soylu ve Kurum deprem konutları anahtar teslim törenine katıldı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, katıldığı deprem konutları anahtar teslim töreninde, Birileri söz söylerler, laf üretirler. AK Parti hükümetleri iş yaparlar ve o söz söyleyenlerin, laf söyleyenlerin sözüne bakmadan yollarına devam ederler dedi. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ise, 6 ay gibi kısa bir süre içerisinde Elazığ genelinde 2 bin 500 konutun tamamlanarak teslim edildiğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Elazığ'da 8 bin ailemizi yeni evlerine kavuşturmuş oluyoruz'

Elazığ'da depremden 6 ay sonra 2 bin 517'i konutu, Malatya'da bin 195 konutu vatandaşın hizmetine sunduklarını belirten Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Bugün Elazığ'da 5 bin 500 konutu daha teslim ederek toplamda 8 bin ailemizi yeni evlerine kavuşturmuş oluyoruz. Kalan 12 bin konutu da yeşil alanları, yürüyüş ve bisiklet yolları, camileri, okulları, spor salonları ve spor sahalarıyla hep birlikte yaza kadar tamamlayıp vatandaşlarımıza teslim edeceğiz' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Millete efendi olmaya değil hizmetkar olmaya geldik ve bu yola devam ediyoruz'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Devlet vatandaşının mutluluğuyla mutlu olur. Onun için geçmişte ne demişler devlete 'Devlet Baba' demişler. Şimdi bizler de Cumhur ittifakı olarak hamd olsun bu anlayışla bu millete efendi olmaya değil hizmetkar olmaya geldik ve bu yola devam ediyoruz. Kardeşlerim biz sizin hizmetçiniziz dedi.

Bakan Soylu, Şehit Fethi Sekin'in babası ile kanaat önderi Nazırlı'yı hastanede ziyaret etti

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, rahatsızlıkları nedeniyle hastanede tedavi altında olan kanaat önderi Hafız Abdullah Nazırlı ve Şehit polis memuru Fethi Sekin'in babası Mehmet Zeki Sekin'i ziyaret etti.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 8 bininci deprem konut teslim töreni için Elazığ'da

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Elazığ'a geldi.

Bakanı Kurum: 'Ülkemizi depremlere hazır hale getiriyoruz'

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, 'Deprem sonrası acılar artık son bulsun istiyor, bunun için var gücümüzle çalışarak ülkemizi depremlere hazır hale getiriyoruz' dedi.

Bakan Kurum: 'Depremler bize Türkiye'nin her yerinde kentsel dönüşümün ne kadar önemli olduğunu gösteriyor'

Depremlerin Türkiye'nin her yerinde kentsel dönüşümün ne kadar önemli olduğunu gösterdiğini belirten Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, 'Türkiye olarak 80 bin canımızı depremlerde yitirdiğimiz sürece baktığımızda kentsel dönüşümle ilgili sürecimizi ve projelerimizi çok daha kararlı bir şekilde yürütmeye çalışıyoruz. Bu çerçevede bu güne kadar 1,5 milyon konutun dönüşümünü gerçekleştirdik' dedi.

Bakan Kurum: 'Elazığ ve Malatya'da dönüşüm süreci tüm Türkiye ve dünyaya örnek olacak'

Elazığ ve Malatya'daki dönüşüm sürecinin tüm Türkiye ve dünyaya örnek olacağını belirten Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, 'Elazığ ve Malatya'da 26 bin konutluk, Türkiye tarihinin en büyük kentsel dönüşüm projesini başlattık. 2 bin 500 konutun teslimini yapıp, vatandaşlarımızın bu konutlarda oturmasını temin ettik. Yarın da depremin üzerinden bir yıl geçmiş 25 Ocak'ta Cumhurbaşkanımızın teşrifleriyle ilimizdeki 8 bininci konutu teslim edeceğiz. Söz verdiğimiz gibi diğer konutlarımızı da etaplar halinde teslim etmeye devam edeceğiz' dedi.

GENEL MÜDÜRLÜĞÜ'NE HEMŞEHRİMİZ ÖMER SAMİ YAPICI ATANDI.

Enerji Sektöründe hizmet yürüten Kamu İktisadi ve Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığında önemli görevler üstlenmiş olan, Bürokrat, hemşehrimiz,  Sayın Ömer Sami YAPICI, TEDAŞ Genel Müdürlüğü'ne atanmıştır.

Toplam 163 haber.