Asayiş

Asayiş Haberleri

Elazığ'da asayiş ve şok uygulamaları: 139 şüpheli yakalandı

Elazığ'da İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından son bir haftada gerçekleştirilen asayiş ve şok uygulamalarında 139 şüpheli yakalandı.

10 suç kaydı bulunan şüpheli hırsızlık yapınca yakayı ele verdi

Elazığ'da 10 suç kaydı bulunan şüpheli, farklı tarihlerde 4 ayrı adresten hırsızlık yapınca polis tarafından yakalandı.

Elazığ'da jandarma ekipleri, vatandaşları suda boğulmalara karşı bilgilendirdi

Elazığ İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, sıcak havaların artmasıyla birlikte vatandaşları boğulmalara karşı bilgilendirdi.

Hastanede dehşet saçan şüpheli tutuklandı

Elazığ'da Fırat Üniversitesi Hastanesinde silahla dehşet saçan ve 3 kişiyi yaralayan şüpheli tutuklandı.

Otomobilin çarptığı 13 yaşındaki çocuk öldü

Elazığ'da otomobilin çarpması sonucu bisikletiyle birlikte aracın altında kalan 13 yaşındaki çocuk, hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Baba, oğul ve amca son yolculuklarına uğurlandı

Elazığ'da yengelerinin cenazesine gitmek için yola çıkan baba, oğul ve amcanın içinde bulunduğu otomobilin kaza yapması sonucu hayatını kaybeden 3 kişi son yolculuğuna uğurlandı.

Elazığ'da öğrencilere trafik eğitimi

Elazığ'da İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından öğrencilere trafik eğitimi verildi.

Hastanede dehşet saçan şüpheli adliyeye sevk edildi

Elazığ'da Fırat Üniversitesi Hastanesinde silahla dehşet saçan ve 3 kişiyi yaralayan şüpheli, adliyeye sevk edildi.

Önce ağabeyi ardından kardeşini vurdu

Elazığ'da dün hastane içinde çıkan silahlı kavganın, 3 gün önce çıkan başka bir olayın devamı olduğu öğrenildi. Zanlı ilk olayda bir kişiyi ayağından yaralarken ikinci olayda ise kardeşini vurdu. Ağır yaralanan şahsın hastanedeki tedavisi devam ediyor.

Elazığ'da ayakkabı içerisine uyuşturucu saklayan 2 şüpheli tutuklandı

Elazığ'da polis ekiplerinin yaptığı uyuşturucu operasyonunda, üzerinde ve ayakkabı içerinde uyuşturucu madde çıkan 2 şüpheli tutulandı.

Hastanedeki silahlı kavgada seken kurşunlardan biri bekleyen vatandaşa isabet etmiş

Elazığ Fırat Üniversitesi Hastanesi içinde çıkan silahlı kavgada seken kurşunlardan birinin, hastaneye gelen ve olayla ilgisi olmayan bir kadına isabet ettiği öğrenildi. Saldırgan ve yaralıların sivil vatandaş olduğu kaydedilirken, yaşanan olay hastane girişlerine yerleştirilmesi planlanan X-Ray cihazı tartışmalarını da alevlendirdi.

Hastane içinde silahlı kavga: 1'i ağır 2 yaralı

Elazığ Fırat Üniversitesi Hastanesinde çıkan silahlı kavgada 1'i ağır 2 kişi yaralandı.

Elazığ'da ayakkabı içerisine zulalanmış uyuşturucu ele geçirildi: 2 gözaltı

Elazığ'da polis ekiplerinin yaptığı uyuşturucu operasyonunda, üzerinde uyuşturucu madde ile yakalanan 2 şüpheli gözaltına alındı. İkametlerde dedektör köpek Alex yardımıyla yapılan aramada ise ayakkabı içerisine zulalanmış uyuşturucu madde ele geçirildi.

Elazığ'da iki otomobil çarpıştı biri ters döndü: 1 yaralı

Elazığ'da iki otomobilin çarpışması sonucu bir araç ters döndü. Kazada bir kişi yaralandı.

Elazığ'da pikap ile kamyonet çarpıştı: 1 yaralı

Elazığ'da pikap ile otomobilin çarpışması sonucu 1 kişi yaralandı.

Doktor sevgilisinin evinde dehşeti yaşayan genç kadın 2 saat boyunca darp edildi, 5 yerinden bıçaklandı

Elazığ'da doktor sevgilisi tarafından 2 saat boyunca öldürülesiye darp edilen ve 5 yerinden bıçaklanan genç kadın, ölümden döndü. Sırtına aldığı bıçak darbesi ile akciğeri sönen ve makine bağlı şekilde nefes alan kadın hastanede tedavi altına alındı. Kadınlara cesaret vermek için konuştuğunu belirten talihsiz kadın, Beni darp ede ede yorulmuştu. Bir fırsatını bulup kaçtım, komşuya sığındım dedi. Olayın ardından yakalanıp mahkemeye sevk edilen cani doktor tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Elazığ'da jandarma ekipleri minibüsün çarptığı köpek için seferber oldu

Elazığ'da minibüsün çarpması sonucu yaralanan köpek için jandarma ekipleri seferber olurken, yaralı köpek Elazığ Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon merkezinde tedavi altına alındı.

Elazığ polisi plajlarda boğulmalara karşı vatandaşları uyardı

Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, sosyal tesisler ve halk plajlarında yaz aylarında yaşanabilecek boğulma vakalarına karşı bilgilendirme ve bilinçlendirme faaliyeti gerçekleştirdi.

Kenevir tarlasını sularken suçüstü yakalandı

Elazığ'da jandarma ekiplerinin yaptığı çalışmada, şüpheli şahıs kenevir tarlasını suladığı esnada yakalanarak gözaltına alındı.

Toplam 1418 haber.