Bilim ve Teknoloji

Bilim ve Teknoloji Haberleri

İnternet kullanımı 100 bine yakın habere konu oldu

Türkiye'deki güncel internet kullanımı ise 16-74 yaş arasında yüzde 75,3 olarak kaydedildi. 2019 yılının başından bugüne kadar internet ile alakalı 91 bin 458 haber çıkışı tespit edilirken, gittikçe artan internet kullanımının medyanın da gündemin olduğu görüldü.

Teknosa ve Monster'dan oyunu büyüten iş birliği

Türkiye teknoloji perakendeciliğinin öncüsü Teknosa ve bilgisayar dünyasının 'oyun canavarı' Monster, yeni bir iş birliğine imza attı. İş birliği kapsamında, Monster Notebook'un tüm oyun bilgisayarları ilk kez bir teknoloji market zincirinde satışa sunuluyor. Teknosa güvencesiyle oyunseverlerle buluşacak ürünlerin satışı teknosa.com'da olacak.

Excalibur G770 kampanyası ile heyecan ikiye katlanıyor

Türkiye'nin teknoloji markası Casper, Excalibur serisine geçtiğimiz ayeklenen veoyun severlerin beğenisini kazanan modeli G770'i, 30 Ağustos Zafer Bayramı'na özel bir kampanyayla tüketicilerle buluşturuyor.Kampanya kapsamındaExcalibur G770'in tüm modelleri Zafer Bayramı'na özel Casper.com.tr sayfasında yüzde 19'a varan indirimlerle oyunseverlerin karşısına çıkıyor.

Western Digital, WD Black serisini tanıttı

Western Digital, oyun depolama alanlarını maksimum düzeye çıkarmadan daha fazla oyun alanını mümkün kılmak için PC ve konsol oyuncularına yönelik harici depolama çözümleri portföyü WD Black serisini tanıttı.

Toplam 61 haber.