Genel

Genel Haberleri

Elazığ'da bayram namazında camiler doldu

Elazığ'da vatandaşlar bayram namazı için sabahın erken saatlerinde camilere akın etti.

Kurban pazarında pazarlıklar kızıştı

Kurban Bayramı arifesinde kurbanlık hayvan alma işini son güne bırakan vatandaşlar ile satıcılar arasında sıkı pazarlıklar yaşandı.

Elazığ'da vatandaşlar arife günü mezarlıklara akın etti

Elazığ'da Kurban Bayramı arifesinde mezarlıklar kabir ziyareti yapanlarla doldu taştı.

Elazığ'da bıçak bileyicilerin kurban mesaisi başladı

Elazığ'da bıçak bileme ustaları Kurban Bayramı'na sayılı günler kala vatandaşlardan gelen talepleri yetiştirebilmek için yoğun mesai harcıyor.

Okumak için Elazığ'a gelen Afrikalı öğrencilerin hayali futbolcu olmak

Afrika'dan Elazığ'a okumak için gelen öğrenciler, aynı zamanda hayallerinin pişinden gidiyor. Hem okuyan hem de amatör ligde top koşturan öğrenciler, büyük kulüplere transfer olmak istiyor.

Elazığ'da engelli 2 gencin polislik hayali gerçek oldu

Elazığ'da engelli 2 gencin polislik hayali, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçeğe dönüştürüldü.

Elazığ'da 30 Haziran Koruyucu Aile Günü yürüyüşü düzenlendi

Elazığ'da Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü koordinesinde 30 Haziran Koruyucu Aile Günü yürüyüşü düzenlendi.

Ünlü güzellik merkezi Dalmış Beauty'den el ve ayak bakımı önerisi

Ünlülerin güzellik merkezi Dalmış Beauty yetkilisi ünlü modacı Mehmet Sait Dalmış, yüz bakımının el ve ayak bakımı ile desteklenmesi gerektiğini söyledi.

Elazığ'da kanser hastaları için moral konseri düzenlendi

Medical Park Elazığ Hastanesinde kanser tedavisi gören hasta ve yakınlarına moral amaçlı Türk halk musikisi konseri verildi.

Çılgın davulcu yine kendinden geçti

Tunceli'de ve çevre illerdeki düğünlerin vazgeçilmezi ismi haline gelen 'Çılgın davulcu' lakaplı davulcu Muharrem Yılmaz, şovlarıyla da bu kez Elazığ'da kendine herkesi hayran bıraktı.

Koruyucu ailelik yaptığı yeğenlerini öz çocuklarından ayırmıyor

Elazığ'da 4 çocuğu olan Mehmet Çam, anne ve babasını kaybeden öz yeğenlerine koruyucu aile oldu. Onları kendi çocuklarından ayırt etmeyen Mehmet Çam ve eşi, iki kardeşe gözleri gibi bakıyor.

Uzman estetisyen Zübeyir Dalmış: 'İlk olarak cilde uygun temizleyici ile bakıma başlanmalı'

Uzman estetisyen Zübeyir Dalmış, cilt bakımında ilk olarak cilde uygun temizleyici ile bakım sürecine başlanılması gerektiğini söyledi.

Elazığ'da MS hastalarına sanatla terapi

Elazığ'da Multiple Skleroz (MS) hastalarının bilişsel ve motor becerilerini geliştirmek için düzenlenen etkinlikte çeşitli atölye çalışmaları yapıldı.

Ünlü güzellik merkezi Dalmış Beauty'den kadınlara bakım önerisi

Ünlülerin güzellik merkezi Dalmış Beauty işletmecisi ünlü modacı Mehmet Sait Dalmış, kadınlara bakım konusunda önemli ipuçları verdi.

Savaştan kurtarılan Ahıska Türkü, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı kaldıkları alana davet etti

Ukrayna'dan tahliye edilerek Elazığ'da geçici konaklama merkezine yerleştirilen Ahıska Türkü Azize Hatemova, kendilerini savaştan kurtaran Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı kaldıkları konteyner kente davet etti.

Hayali olan inşaat mühendisliğini 58 yaşında kazandı, 63 yaşında kep attı

Elazığlı 63 yaşındaki Sultan Kürkçü, 19 yaşındayken Ankara Üniversitesi Basın Yayın ve İletişim Bölümünü son sınıftayken evleneceği için bıraktı. Bu süreçte iki çocuğu olan ve Açıköğretim Fakültesi İktisat Bölümünü bitirip harita teknisyeni olarak devlet kurumunda çalışan Kürkçü, 63 yaşında çok sevdiği inşaat mühendisliği bölümünü kep atarak bitirmenin mutluluğunu yaşadı.

Elazığ'da pandeminin ardından ilk hacı kafilesi yola çıktı

Elazığ'da pandeminin bitmesinin ardından kutsal topraklara gidecek olan 254 kişilik ilk kafile yola çıktı.

Ünlü güzellik merkezi Dalmış Beauty'den erkeklere bakım tavsiyesi

Ünlülerin güzellik merkezi Dalmış Beauty işletmecisi ünlü modacı Mehmet Sait Dalmış, erkeklerin de en az kadınlar kadar güzellik merkezlerine gidip bakım yaptırdığını belirterek kendilerine önemli tavsiyelerde bulundu.

Elazığ'da filmlere konu olacak olay: Depremde emanet alınan eşyaların sahibini 2 yıldır arıyor

Elazığ'da 24 Ocak 2020'de meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremde evleri hasar gören bir aile, zarar gelmesin diye eşyalarını nakliyeci Zülfü Kalkan'a teslim etti. Zülfü Kalkan emanetten 20 gün sonra hayatını kaybetti. Ağabeyi Ramazan Kalkan, 2 yıldır zamanının büyük bir kısmını kardeşine emanet edilen eşyaların sahibi aramakla geçiriyor.

Toplam 582 haber.