Genel

Genel Haberleri

Ünlülerin güzellik merkezi Dalmış Beauty'den pürüzsüz cilt tarifi

Ünlü güzellik merkezi işletmecisi modacı Mehmet Sait Dalmış, bebekken sahip olunan cilt güzelliğini ve parlaklığını devam ettirmenin yolunun düzenli cilt bakımından geçtiğini söyledi.

Karşısına rakip çıkmayan kadın muhtar, 18 yıldır görevinin başında

Elazığ'da köylülerin istediği üzerine 2004 seçimlerinde muhtarlığa aday olan 2 çocuk annesi Şükran Doydu Çimen, şimdiye kadar karşısına rakip çıkmadığı için 18 yıldır köyünün muhtarı olarak çalışmalarına devam ediyor.

Öğrencinin öğretmene bıraktığı not hayalini gerçeğe dönüştürdü

Elazığ'da ortaokul öğrencinin bıraktığı nottan etkilenen müdür, öğrencinin hayalindeki konser etkinliğini ayağına getirerek, öğrencilere unutulmaz anlar yaşattı.

Trafikte atla yarıştı, araç sürücüsü ise spiker gibi anlattı

Elazığ caddelerinde atla yolculuk yapan bir kişi, o anda yoldan geçen bir sürücü tarafından görüntülendi. Önünde ilerleyen atı gören sürücü at yarışı anlatır gibi video çekti. Video sosyal medyada birçok beğeni aldı.

Örümcek adam minik öğrencileri eğlendirdi

Elazığ'da daha önce de örümcek adam kostümüyle duyarlılık oluşturmak için sokak hayvanlarını besleyen Fırat Üniversitesi öğrencisi bu kez anaokulundaki minik öğrencileri sevindirdi.

Hayalini gerçekleştirdi, gurbetten dönüp 300 yıllık köyün ilk kadın muhtarı oldu

Hayatının yaklaşık 15 yılını gurbette geçiren Hatice Cumurcu Görür, doğup büyüdüğü köyüne dönerek muhtar oldu. 4 erkek adayla yarışan ve 300 yıllık köyün ilk kadın muhtarı olan Görür, hayalini gerçekleştirdi.

Jandarma ve özel öğrencilerden ortak stant

Elazığ'da İl Jandarma Komutanlığı ekipleri ve Elazığ Özel Meslek Lisesi öğrencileri tarafından, özel bir AVM'de stant açıldı.

'Yapamazsın' dediler, o şimdi eserleri ile erkeklere taş çıkarıyor

Elazığ'da hobi olarak başladığı ahşap yakma ve oyma sanatında erkeklere taş çıkartan 2 çocuk annesi Mine Karakaş, 5 metrekarelik atölyesinde aile ekonomisine katkı sağlıyor.

Uzman estetisyen Zübeyir Dalmış'tan günlük cilt bakımı önerisi

Uzman estetisyen Zübeyir Dalmış, güzel ve parlak bir cilt yapısına sahip olmak için kaliteli bir cilt bakımı yapılması gerektiğini söyledi.

Elazığ'da üniversite öğrencilerinden anlamlı ziyaret

Elazığ'da yurtta kalan üniversite öğrencileri, Fethi Sekin Şehir Hastanesi çocuk bölümünde tedavi gören çocukları ziyaret ederek bir araya geldi.

Elazığ'da 3 bin öğrenci sinema keyfi yaşadı

Elazığ'da Yazıkonak Belde Belediyesi tarafından Sinemaya Gitmeyen Çocuk Kalmasın Projesi çerçevesinde Belediye Başkanı Hatif Çadırcı öncülüğünde 3 bin öğrenci sinemaya götürüldü.

Tasarımlar tırnaklarda şekil buluyor

Güzellik merkezi Dalmış Beauty işletmecisi ünlü modacı Mehmet Sait Dalmış, tırnakların üzerine desen çizilmesi uygulaması olan nail art ile ilgili bilgi verdi.

Kemal Sunal'ın oynadığı 'Atla Gel Şaban' filmi Elazığ'da gerçek oldu: Minibüse binmeden yazamıyor

Elazığ'da yaşayan daha önce de lösemi hastalığına yakalandığı zamanlarda hastane ranzalarında kitap yazan Ramazan Öner, şimdiler de ise her gün işe gittiği minibüste yeni kitabını yazıyor. Öner'in sadece minibüste kitap yazdığını görenler, 3 Temmuz 2000'de hayatını kaybeden ünlü sanatçı Kemal Sunal'ın başrolünü oynadığı, 1984 yapımı 'Atla Gel Şaban' filmini hatırlıyor.

Yıpranan ciltlere 'sos' önerisi

Güzellik merkezi Dalmış Beauty işletmecisi ünlü modacı Mehmet Sait Dalmış, yaşlanıp yıpranan ciltlerin bakımıyla ilgili önerilerde bulundu.

Prof. Dr. Bilal Çoban: 'Yol haritası oluşturmak önemlidir'

1834 yılında ilk defa Harput'tan Elazığ'a inen bir şehirde olduklarını aktaran Hazar Stratejik Araştırmalar Merkezi Başkanı Prof. Dr. Bilal Çoban 'Kuruluşun 200. yılı 2034 yılına denk gelecek. Nasıl ki cumhuriyetin 100. yılı 2023 ve 2071 gibi vizyonlar varsa, bizimde şehrimizin biz vizyonu olsun dedik. Yol haritası oluşturmak önemlidir' dedi.

Psikososyal ekibi, savaştan tahliye edilen Ahıska Türklerini biran olsun yalnız bırakmıyor

Ukrayna'dan tahliye edilerek Elazığ'da geçici konaklama merkezine yerleştirilen Ahıska Türklerini, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı Psikososyal Destek ekibi biran olsun yalnız bırakmıyor. Her bireyle tek tek görüşen ekipler, çocuklarla da yakından ilgileniyor.

Soğuk üflemeli epilasyon uygulamasına yoğun ilgi

Güzellik merkezi Dalmış Beauty işletmecisi ünlü modacı Mehmet Sait Dalmış, kötü görüntüye neden olan tüylerin yanma ve acı hissi olmadan soğuk üflemeli epilasyonla alınması işleminin son dönemlerde sıklıkla tercih edildiğini söyledi.

Farkındalık için yağmur altında zorlu köy yollarında 50 kilometre pedal çevirdiler

Elazığ'da bir araya gelen bisiklet tutkunları, bisiklet kullanımına dikkat çekmek amacıyla, yağmurlu ve zorlu köy şartlarında pedal çevirdi.

Elazığ'da muhtarları bilgilendirme toplantısı

Elazığ İl Jandarma Komutanı Albay Ali Yıldız, Karakoçan ilçesinde muhtarlarla bilgilendirme toplantısında bir araya geldi.

Toplam 582 haber.