Gündem

Gündem Haberleri

Kahveciler Odası Başkanı Nihat Bozkurt Hayatını Kaybetti

Elazığ’ın önemli isimlerinden olan Kahveciler Odası Başkanı Nihat Bozkurt, 69 yaşında hayatını kaybetti.

Elazığ’da 365 Depremzede Daha Evlerine Kavuştu

Elazığ’da 24 Ocak’ta meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki deprem sonrası köylerde yapımına başlanan konutlar tamamlandı. Toplam 9 farklı noktada hak sahibi olan 365 depremzede yapılan kura ile yeni konutlarına kavuştu.

Jandarma Ekipleri Çocuklarla Bir Araya Geldi

Elazığ'da İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler 4 Ekim Dünya Çocuk Gününde etkinlik düzenleyerek çocuklarla bir araya geldi.

Jandarma Ekipleri Sokak Hayvanlarını Yalnız Bırakmadı

Elazığ'da İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Gününde de sokak hayvanlarını yalnız bırakmadı.

Sigara Fiyatlarına Zam Geldi

Türkiye Tekel Bayiler Başkanı Özgür Aybaş, bazı sigara fiyatlarına 1 TL zam geldiğini açıkladı.

AK Parti Elazığ Milletvekilleri Belediye Başkanı ve İl Başkanı Bakan Kasapoğlu İle Görüştüler

AK Parti Elazığ Milletvekilleri Metin Bulut, Sermin Balık, Zülfü Demirbağ, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ve AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu ile bir araya geldi.

Demirbağ:’’ TEKNOFEST, Çok Önemli’’

TEKNOFEST’i ziyaret eden Ak Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, TEKNOFEST’teki GOART uygulama standını ziyaret etti.

Plansız Yıkımlar Trafiği Felç Etti

Hasarlı binaların yıkım işlemleri için 1.Harput Caddesi Trafiğe kapatıldı. Hem trafik sıkıştı hem yolcular mağdur oldu hem de şoförler..

ELEP'den Belediye Başkanı Şerifoğulları'na Ziyaret

Elazığ Ekonomi Platformu heyeti tarafından, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'na bir ziyaret gerçekleştirildi.

ELEP Toplantısının Konuğu Rektör Göktaş Oldu

Elazığ Ekonomi Platformu olağan toplantısı Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş’ın katılımıyla yapıldı. Rektör Göktaş, Elazığ ekonomisi için üniversite olarak şehrimize hizmet etmeye her zaman hazırız.” dedi.

Meteoroloji Müdürlüğü Oluşabilecek Olumsuzluklara Karşı Vatandaşları Uyardı

Meteoroloji 13 Bölge Müdürlüğü, kuvvetli rüzgar, sağanak yağış ve don olayı ile oluşabilecek olumsuzluklara karşı vatandaşları uyararak tedbirli olmaları gerektiğini söyledi.

Arıcak Kaymakamı Şan, Şehit Yakınları İle Bir Araya Geldi

Elazığ’ın Arıcak ilçesine atanan Kaymakam Onur Şan, ilçede bulunan şehit yakınları ve gazileri ziyaret etti.

Demirbağ'dan Maden'e TOKİ Müjdesi

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Maden İlçesi’nde vatandaşlar ve muhtarlarla biraraya geldi. Demirbağ, ilçedeki TOKİ konutlarının yapım işlerinin önümüzdeki hafta başlayacağının müjdesini verdi.

MALATYA’DA MEYDANA GELEN DEPREM ELAZIĞ’DA DA HİSSEDİLDİ

Malatya'da saat 10:31 sıralarında bir deprem meydana geldi. AFAD depremin büyüklüğünü 3.3 Kandilli ise 3.2 olarak açıkladı. Deprem Elazığ'da da hissedildi.

Milletvekili Demirbağ, FHGC’yi Ziyaret Etti

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti ziyaretinde Elazığ basınının güçlü olduğunu söyledi.

Bağ Bozumu Şenliği Düzenlendi

Koruk, Dambüyük ve Esenkent Köyleri tarımsal kalkınma kooperatifi tarafından bağ bozumu şenliği düzenlendi.

Elazığ Halen Sarı Renkli İller Arasında

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, koronavirüs haritasında Türkiye’de sarı renkte 10 ilin kaldığını açıkladı. Elazığ ise sarı renkli olan iller arasında yer alıyor.

Kızılay Elazığ Şubesi Gönüllüleri Şehir Genelinde Temizlik Yaptı

“18 Eylül Dünya Temizlik Günü” etkinlikleri kapsamında Türk Kızılay Elazığ Şubesi Gönüllüleri Elazığ’da şehir genelinde temizlik yaptı.

Milletvekili Bulut: Atatürk Lisesi Yerinde Yapılacak

Depremin ardından Elazığ’da ağır hasarlı binaların ve kamu kurumlarının yıkımıyla ilgili iddialara yanıt veren AK Parti MKYK Üyesi Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, bir komisyon kurulması gerektiğini ve komisyonun yıkım işlerini üstlenmesi gerektiğini söyledi. Bulut; öte yandan Atatürk Lisesi’nin de yerinde yapılacağını kaydetti.

Toplam 439 haber.