Gündem

Gündem Haberleri

Beklentilerimizi Karşılayacak Teklif, Enflasyonun Ezemeyeceği Maaş İstiyoruz

Elazığ Memur-Sen Şubesi üyeleri, Öğretmenevi önünde toplanarak toplu sözleşmede teklif edilen zam oranlarını protesto etti.

Demirbağ, Diş Hastanesi'nin Temel Atma Törenine Katıldı

Fırat Üniversitesi (FÜ) Diş Hekimliği Fakültesi ve Diş Hastanesi binasının temel atma töreni gerçekleştirildi.

Yıldız: Kovancılar Tatar Göleti Sulaması İnşaatı Çalışmaları Devam Ediyor

Tarım ve Orman Bakanlığı, Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü tarafından Elazığ iline yaptığı yatırımlarla ilimizin mümbit topraklarını su ile buluşturmaya, vatandaşlarımıza içme ve kullanma suyu temin etmeye ve derelerdeki taşkın riskini azaltmaya devam ediyor.

Memur-Sen Zam Teklifini Yetersiz Buldu

Memur-Sen İl Temsilcisi İbrahim Bahşi, hükümetin memur ve memur emeklileri için sunduğu zam teklifini yetersiz bulduklarını belirterek, “Rakamlar Belirttiğimizin Çok Altında” dedi.

Elazığ’da Günlük Hava Durumu

Yapılan son değerlendirmelere göre, yurdun kuzey, iç ve doğu kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzey ve batısı, Kocaeli, Sakarya, Bilecik, Niğde, Kayseri, Sivas, Çankırı, Hakkari çevreleri, Orta ve Doğu Akdeniz’in Toroslar kesimi, Ankara'nın kuzeyi ile Van’ın doğusunun yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİNDEN ALT YAPISI YETERSİZ BELEDİYECİLİĞE !

Elazığ'da gün içerisinde yağan yağışlar büyük zarar verdi.

Başkan Ulaş’tan Yapılandırma Uyarısı!

Elazığ Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Esnaf Odası Başkanı Mitat Ulaş, kamu alacaklarının yapılandırılma başvuru tarihinin 31 Ağustos’ta sona ereceğini hatırlatarak başvuru yapmak isteyen esnaflarımızın başvurularını son güne bırakmamalarını istedi.

Demirbağ: Gezi Olaylarında Sesi Çıkanlar Şimdi Nerede

15 Temmuz Milli İrade Ocakları Elazığ İl Başkanlığı ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, “gezi olaylarında ağaçlar kesiliyor diye sesi çıkanlar şimdi nerede” dedi.

Milletvekili Demirbağ Palu’da Muhtarlar İle Bir Araya Geldi

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Palu merkez ve köy muhtarlarıyla istişare toplantısı gerçekleştirdi. Milletvekili Demirbağ muhtarların sorun ve taleplerini dinledi.

ASRİAD İstişare Toplantısı Gerçekleştirildi

ASRİAD’ta iş dünyasının isimleri ile bir araya gelen AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Elazığ’ın altıncı bölge teşviklerinden faydalanması ile önemli yatırımlar aldığını söyledi.

Milletvekili Demirbağ, İş Dünyası İle Bir Araya Geldi

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, iş dünyasının temsilcileri ile bir araya geldi. OSB’yi ziyaret eden Demirbağ, başkan Suat Öztürk ile istişarede bulundu.

Elazığ Belediyesi İtfaiye Ekipleri, Manavgat’ta Yangına Müdahale Çalışmalarını Sürdürüyor

Antalya’nın Manavgat ilçesinde çıkan ve geniş bir alana yayılan orman yangını nedeniyle bölgeye sevk edilen Elazığ Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, yangın söndürme çalışmalarına destek oluyor.

Milletvekili Demirbağ, Muhtarların Sıkıntılarını Dinledi

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Baskil’in Haroğlu Köyü’nde düzenlenen istişare toplantısında muhtarlardan köylerin sıkıntılarını dinledi.

Başkan Ulaş'tan Mardin'de Önemli Ziyaretler

Elazığ Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Esnaf Odası Başkanı Mitat Ulaş, Mardin’de bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Gülyüz: ''Emlakçıları Tek Çatı Altında Topladık''

El-Aziz Emlakçılar Derneği Başkanı Nuri Gülyüz, kurdukları dernek hakkında bilgiler verdi. Emlakçıların sorunlarından bahseden Gülyüz; ''ELZEMDER Elazığ'da ki bütün emlakçıların sorunlarını dinlemek için kurmuş olduğumuz bir çatı ve bizde bunu başardığımıza inanıyoruz'' dedi.

Macit: ''Yerel Esnafına Sahip Çık Kampanyası Başlatılmalı''

Elazığ Bakkallar ve Tekel Bayileri Esnaf Odası Başkan Adayı Özer Macit, Yerel esnafına sahip çık kampanyası başlatılması gerektiğini ifade ederek yerel esnafın zor günler geçirdiğini ifade etti.

Milletvekili Demirbağ, Palu Der Üyeleri İle Buluştu

Palu Kültür ve Dayanışma Derneği üyeleri ile buluşan AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, orman yangınlarının terör bağlantılı olduğunu ifade ederek, sosyal medyada bilgi kirliliği oluşturulduğunu söyledi.

Başkan Adayı Salih Satıcı, Yanılmaz İle Görüştü

Elazığ Karma Esnaf Odası Başkan Adayı Salih Satıcı,Ak Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı ve Elazığ eski Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz ile bir araya geldi.

Toplam 439 haber.