Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Bakan Albayrak: 'Rabbim, Mehmetçiğin yolunu açık etsin'

Maliye ve Hazine Bakanı Berat Albayrak, Rabbim kahraman Mehmetçiğin yolunu açık etsin, ordumuzu muzaffer kılsın dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan emri verdi! İşte o anlar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Barış Pınarı Harekatı'nın başlatılması emrini böyle verdi.

Bakan Çavuşoğlu'ndan Barış Pınarı açıklaması

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuoğlu, Barış Pınarı Harekatı'nın Milletler Güvenlik Konseyi'nin terörle mücadeleye ilişkin kararları gereğince icra edildiğini belirtti.

TBMM Başkanı Şentop'tan Barış Planı Harekatı paylaşımı

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Mustafa Şentop, 'Barış Planı Harekatı başladı. Türkiye'nin hedefi terör koridorunu yok etmek, barış koridorunu tesis etmek' dedi.

Bakan Soylu: 'DEAŞ'ın da PKK'nın da YPG'nin de patronu aynıdır'

Karabük Üniversitesi'nin akademik yıl açılış törenine katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 7 maddelik sorusuna yanıt verdi.

Bakan duyurdu: Yarın 2 bin kişi kamuda tercih yapacak

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Devlet korumasında yetişen 2 bin 183 gencimiz 10 Ekim Perşembe günü itibarıyla kamu kurumlarına yerleşebilmek için tercih yapabilecek dedi.

O tezkere kabul edildi

TBMM Genel Kurulunda, Birleşmiş Milletlerin (BM) Mali ve Orta Afrika Cumhuriyeti'ndeki görevlerine katılımına ilişkin verilen yetkinin 1 yıl daha uzatılmasıyla ilgili tezkere kabul edildi.

Bebek katili Apo'ya fahri hemşehrilik veren Parma Vilayeti'ne Türk tokadı

Dışişleri Bakanlığı, PKK'nın tutuklu elebaşı bebek katili Abdullah Öcalan'a İtalya'nın Parma vilayetinden fahri hemşehrilik verilmesine sert tepki verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'İstikbalimizi hep beraber inşa etmeliyiz'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Bu topraklar son çeyrek asırda gerçekten büyük acılar yaşadı, çok ciddi bedeller ödedi. Farklılıklarımızı bir çatışma unsuru olarak değil zenginliğimiz görerek istikbalimizi hep beraber inşa etmeliyiz' dedi

TBMM Başkanı Şentop'tan ABD Başkanı Trump'ın açıklamasına cevap

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Mustafa Şentop, ABD Başkanı Trump'ın Türkiye ile ilgili sözlerine ilişkin 'Türkiye olarak böyle bir tehdidin bir kıymet ifade etmediğini, Türkiye'yi kimsenin tehdit edemeyeceğini ifade etmek istiyorum' dedi.

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: 'Cezayir'in istikrarı Türkiye için önemlidir'

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, 'Cezayir bölge için İslam dünyası için çok önemli bir ülke. Cezayir'in istikrarı Türkiye için de çok önemli' dedi.

Toplam 163 haber.