Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Milli Eğitim Bakanı Özer, Elazığ'da kütüphanenin açılışını gerçekleştirdi

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, bir dizi ziyaret kapsamında Elazığ'a gelerek Bahçekapı İlkokulunun kütüphane açılışını gerçekleştirdi.

AK Parti Elazığ İl Başkanı Yıldırım: 'Çanakkale bir duruş, diriliş ve yeniden ayağa kalkıştır'

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, 'Çanakkale tarihin sıradan bir notu değildir. Çanakkale bir duruş, diriliş ve yeniden ayağa kalkıştır. Onun üzerinden 107 yıl geçmiş, her yıl törenlerle de kutlanıyor' dedi.

Başkan Çadırcı: 'Çalışmalarımızın yapılması gençliğe hizmet noktasında ciddi bir adım olacaktır'

Ankara'ya giderek bir dizi ziyaretler gerçekleştiren Yazıkonak Belde Belediye Başkanı Hatif Çadırcı, Çalışmalarımızın yapılması gençliğe hizmet noktasında ciddi bir adım olacaktır' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan yurda döndü

Cumhurbaşkanı Erdoğan yurda döndü

Cumhurbaşkanı’nın Afrika Kafilesinde Milletvekili Demirbağ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Afrika turuna çıktı. Dört günde üç Afrika ülkesini ziyaret edecek Cumhubaşkanı Erdoğan’ın kafilesinde AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ’da yer alıyor.

İl Başkanı Yıldırım: “İş Dünyası 6'ncı Bölge Desteklerinin Uzatılmasını Olumlu Karşıladı”

Cazibe Merkezleri Programı kapsamında yatırımların desteklenmesiyle ilgili sağlanan teşviklerin uzatılmasının iş dünyasının memnuniyet oluşturduğunu belirten AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, “Türkiye ideali doğrultusunda emin adımlarla, vatandaşlarımızla birlikte ilerlemeyi sürdürüyor” dedi.

AK Parti Elazığ Milletvekili Demirbağ: “Millet İttifakını Özel Ahlak Eğitiminden Geçirmek Lazım”

Vatan hainlerinin oyununa gelinmemesi gerektiğini dile getiren AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, "Kılıçdaroğlu, kalkıyor bir el hareketi yapıyor. Arkasından İYİ Parti Milletvekili, bize tazminat meselesinden el hareketi yapıyor. Öbür taraftan Lütfü Türkan Bingöl’de bir şehit kardeşimize ağza alınmayacak küfürlerde bulunuyor. Bunu savunmak için Meral Akşener Meclis çatısında bayan parti lideri olarak 'yavşaklar' diyor. Millet ittifakını 6 ay veya 12 ay boyunca özel ahlak eğitiminden geçirmek lazım" dedi.

Tunceli'de 22 Yıl Sonra Bir İlk Yaşandı

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Adalet Bakanlığı olarak en son 1999 yılında ziyaret edilen Tunceli iline gelerek incelemelerde bulundu.

Adalet Bakanı Gül ‘2. Gençlik STK’ları Buluşması’ Programına Katıldı

Bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Elazığ’a gelen Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, İpekyolu Uluslararası Çocuk ve Gençlik Çalışmaları Merkezi'nde ‘2. Gençlik STK’ları Buluşması’ programına katılarak gençlerle bir araya geldi.

Adalet Bakanı Gül: “AK Parti Milletle Beraber Yol Yürüme Siyasetinin Adıdır”

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, AK Parti’nin daima yapan, inşa eden, Türkiye’yi büyüten, geliştiren, kalkındıran bir hatta olduğunu belirterek, “Dünya demokrasi tarihine de bu anlamda milletle iç içe geçmiş başka bir siyasi hareket örneği yoktur. Çünkü AK Parti milletle beraber yol yürüme siyasetinin adıdır. Nereden geldiğimizi, kimimle geldiğimizi unutmayalım” dedi.

AK Parti Elazığ Milletvekili Balık Muhalefete Yüklendi

AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık, 2022 yılı Merkezi Bütçe Kanunu teklifinin 7. maddesi üzerine yaptığı konuşmada, Elazığ’a yapılan hizmetlerden bahsedip, muhalefet partilerini eleştirdi.

AK Parti'li Demirbağ'dan İYİ Parti'li Öztürk'e Hareket Eleştirisi

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, İYİ Parti Denizli milletvekili Yasin Öztürk’ün yaptığı harekete ilişkin, “Hareket sahipsiz, çocuk çocuklarının yapacağı harekettir. Meclis’e yakışmıyor” dedi.

Milletvekili Demirbağ Keban’da

Keban’a giden AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ bir dizi ziyaretlerde bulundu.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım: 'Teröre karşı yapılan mücadelede zirveyi yakalamış vaziyetteyiz'

Türkiye'de son 40 yıldır terörle karşı karşıya olduklarını belirten MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, 'Son 5 yılın içerisinde 15 Temmuz'dan bu güne kadar ciddi şekilde teröre karşı yapılan mücadelede zirveyi yakalamış vaziyetteyiz. 10 bin PKK militanı dağdaydı. Dün sordum sayı 158'e düştü' dedi.

Elazığ'a Atanan Vali Toraman Görevine Başladı

Son Valiler Kararnamesiyle İçişleri Bakanlığı Genel Sekreterliğinden Elazığ Valiliğine atanan Dr. Ömer Toraman, görevine başladı.

Elazığ Valiliğine Ömer Toraman Atandı

Resmi Gazete’de yayınlanan karar doğrultusunda Elazığ Valiliği’ne İçişleri Bakanlığı Genel Sekreteri Ömer Toraman atandı.

Milletvekilleri ve Başkan Yıldırım, Köy Muhtarları İle Bir Araya Geldi

AK Parti Elazığ Milletvekilleri Metin Bulut ve Zülfü Demirbağ beraberinde İl Başkanı Şerafettin Yıldırım ile birlikte merkeze bağlı köy muhtarlarıyla istişare toplantısı gerçekleştirdiler. Milletvekili Bulut, yangın provokatörlerine sitem etti. Milletvekili Demirbağ ise Elazığ üzerinde oyunlar oynandığını söyledi.

İki Doz Aşı Olmayan Vatandaş, Kahvehane Ve Kıraathaneye Alınmayacak

Elazığ'da iki doz korona virüs aşısı olmayan vatandaşların kahvehane ve kıraathaneye alınmayacak. Türkiye Kahveciler, Kıraathaneciler ve Büfeciler Federasyonu tarafından alınan karar, yarın Türkiye'nin 81 ilinde faaliyete girecek.

Milletvekili Ataş: “Fırat Üniversitesi Bölgeye Ciddi Katkılar Sağlayan Bir Üniversite”

Fırat Üniversitesi’nin marka üniversitelerden birisi olduğunu belirten AK Parti İstanbul Milletvekili ve MKYK üyesi Mustafa Ataş, “Fırat Üniversitesi çok ciddi bilim adamları ve akademisyenler yetiştiren, bölgeye de ciddi katkılar sağlayan bir üniversite” dedi.

Toplam 163 haber.