Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Elazığ Seni Özlüyor

Elazığ Ak Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Covid 19 testinin pozitif çıkmasının ardından karantina süresi bitmesiyle birlikte hemen memleketi Elazığ’a geldi.

Malzeme Toplamaya Geliyorlar, Gaf Yapıyorlar

CHP'li heyetin meclise getirdiği konularla ilgili konuşan AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Elazığ'da yapılanlar, akıl vicdan ölçüleriyle birlikte değerlendirilecek olursa, buradaki yerel yöneticiler de dahil olmak üzere bakanlarımıza da en fazla yapacakları şey teşekkür etmektir. Bunu bütün samimiyetimle söylüyorum. Buraya malzeme toplamaya geliyorlar, birde çok ciddi siyasi gaflar yapıyorlar. Sürekli bir şeyin eksiğini taşımak yerine 'siz ne yapabilirsiniz' empatisini yapsınlar da onu görelim dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Öztunç'a 'kulak çekme' tepkisi

Elazığ'a gelen CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç'un 'Bunları uyarmak için, kulaklarını çekmek için buradayız' sözlerine AK Parti cephesinden tepki geldi.

CHP heyeti, deprem bölgesi Elazığ'da çalışmaları yerinde inceledi

Elazığ'da meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremin üzerinden 1 yıla yakın geçmesinin ardından, CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç, partisinden 30 milletvekili ile deprem bölgesine gelerek yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Bakan Karaismailoğlu: 'Yatırımlar artarak devam edecek'

19 sürecine rağmen ulaştırma ve altyapı yatırımları bakımından dolu dolu geçtiğini belirten Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Ülkemize yüzyıllar boyunca hizmet edecek çok önemli projelerin açılışlarını yaptık. Vatandaşımızın yaşam kalitesini yükseltecek, memleketimize ve ülkemize değer katan projeleri bir bir açıyoruz. 2021 yılı da bu yatırımların vatandaşımıza hizmet noktasında artarak devam edecek' dedi.

Yeni Kömürhan Köprüsü açılıyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Yeni Kömürhan köprüsü açılışı için Elazığ'a geldi.

Akar: "Terör koridoruna izin vermeyeceğiz"

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Barış Pınarı Harekatı'na ilişkin "Tüm komşularımızın toprak bütünlüğüne saygılıyız fakat 911 kilometrelik sınırlarımızda bir terör koridoru oluşturulmasına da izin vermeyeceğiz! Burada terör örgütlerinin varlığını kabul etmiyoruz." dedi.

Fahrettin Altun'dan Suudi yetkilinin Türkiye'yi kınamasına eleştiri

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Suudi bir yetkilinin Türkiye'yi kınamasını eleştirdi.

Dışişleri'nden temelsiz iddialara açıklama!

Dışişleri Bakanlığından yapılan açıklamada, 'Kahire'de 8 Ekim 2019 tarihinde düzenlenen Mısır, Yunanistan, GKRY zirvesi sonunda yayımlanan, ülkemize karşı temelsiz iddialar içeren bildirinin hiçbir anlam ve değeri yoktur' denildi.

Bakan Varank'tan Barış Pınarı Harekatı açıklaması

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Barış Pınarı Harekatı'nın daha önceki harekatlarda olduğu gibi sivillere zarar vermemek adına cerrah hassasiyetinde yürütüleceğini söyledi.

Stoltenberg: 'NATO, Türk yetkililer tarafından bilgilendirilmiştir'

NATO Genel Sekreteri jens Stoltenberg, Türk Silahlı Kuvvetlerinin Suriye Milli Ordusu'yla birlikte düzenlediği Barış Pınarı Harektı hakkında, 'NATO Suriye'nin kuzeyinde yürütülen operasyon hakkında Türk yetkililer tarafından bilgilendirilmiştir' dedi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay operasyonla ilgili konuştu

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Fırat'ın doğusuna yönelik Barış Pınarı Harekatı'nın fiilen başladığını belirterek, Bugüne kadar pek çok formül, pek çok yöntem denedik. Ancak hiç biri istediğimiz neticeyi vermedi. Türkiye kendi yolunu kendi belirler, kendi göbeğini kendi keser dedik ve harekete geçtik dedi.

Dışişleri Bakanlığından GRETA'ya tepki

Dışişleri Bakanlığı, Avrupa Konseyi İnsan Ticaretiyle Mücadele Uzmanlar Grubuna (GRETA) tepki gösterdi. Bakanlık açıklamasında, 'Türkiye, insan ticaretiyle mücadele amacıyla gerekli yasal düzenlemeleri kabul etmekte ve önlemleri uygulamaktadır. Aynı zamanda, insan haklarının temel ilkelerine saygı göstererek düzensiz göçün engellenmesi için elinden geleni yapmaktadır. Raporda, bu çabalarımız büyük ölçüde gözardı edilmiştir' denildi.

Dişişleri Bakanı Çavuşoğlu, Cezayir Devlet Başkanı ile görüştü

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Cezayir Devlet Başkanı Abdelkader Bensalah tarafından kabul edildi.

Kılıçdaroğlu'ndan Barış Pınarı Harekatı mesajı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabı üzerinden Fırat'ın doğusuna başlatılan 'Barış Pınarı' harekatına ilişkin bir paylaşımda bulundu.

Saraç: 'Mehmetçiklerimizi Allah korusun, yar ve yardımcısı olsun'

YÖK Başkanı Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç, Memleketimizin güvenliği ve bölgede barışın tesisi için sefere çıkan kahraman Mehmetçiklerimizi Allah korusun, yar ve yardımcısı olsun dedi.

Bakan Soylu: 'Bu bir savaş değil, bu bir terörle mücadele'

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 'Bu bir savaş değil. Bu bir terörle mücadele. Sınır ötesi harekat. Türkiye teröristlere ait bir kampı yok etmek üzere kendi adına meşru bir harekatın içerisinde' dedi.

Devlet Bahçeli'den Barış Pınarı Harekatı'na ilişkin açıklama

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 'Milliyetçi Hareket Partisi, Barış Pınarı Harekatı'nın yürekten ve tam bir destekle arkasında ve yanındadır' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mustafa Şentop'u kabul etti!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Mustafa Şentop'u kabul etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, TBMM Başkanı Sayın Şentop'a Barış Pınarı Harekatı ile ilgili bilgi verdi.

Toplam 163 haber.