Asayiş

Asayiş Haberleri

Freni Boşalan Vinç Yoldan Çıktı

Elazığ’da fireni boşalan vinç, sürücüsünün hamlesi ile tepelik alanı çarparak durabildi, kazada 2 kişi yaralandı.

Sahte Polislere Kaptırdığı Para Ve Altınları Bulunan Nine 'Jandarmaya' Dua Etti

Elazığ'da 81 yaşındaki nine sahte polisler tarafından dolandırılarak 7 bin TL parası ve altınları alındı ancak, şüpheliler jandarma ekipleri tarafından kısa sürede yakalandı. Parayı da ele geçiren jandarma ekipleri, nineye teslim etti, dua aldı.

Fetullah Gülen’in Yeğeni Selahaddin Gülen Yakalanarak Türkiye’ye Getirildi

FETÖ/PDY lideri Fetullah Gülen’in yeğeni, hakkında "Silahlı Terör Örgütüne Üye Olma" suçundan yakalama kaydı bulunan Selahaddin Gülen, Milli İstihbarat Teşkilatı tarafından yurtdışında gerçekleştirilen operasyon sonucu yakalanarak Türkiye’ye getirildi.

Alevlere Teslim Olan Otomobil Küle Döndü

Elazığ'da park halindeyken alev alev yanan otomobil, küle döndü.

Elazığ’da Ev Yangını

Elazığ’da bir evde çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü ancak kullanılamaz hale geldi.

Kayıp Hayvanlar, Gece Görüş Termalleriyle Bulundu

Elazığ'da kayıp 30 büyükbaş hayvan, jandarma ekiplerinin 6 saat süren çalışması sonucu gece görüş termalleriyle bulundu.

Kontrolden Çıkan Otomobil, Direği Söküp Karşı Şeritte Araca Çarptı

Elazığ'da sürücünün kontrolünden çıkan otomobil refüjdeki aydınlatma direğini yerinden sökerek, karşı şeritten gelen hafif ticari araca çarptı, 1'i ağır 2 kişi yaralandı.

Merdiven Boşluğuna Düşen Şahıs İçin Ekipler Seferber Oldu

Elazığ'da inşaat halindeki binaya giren ve merdiven boşluğuna düşerek yaralanan şahıs, sağlık ve itfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucu sedyeyle halat yardımıyla kurtarıldı.

Diyarbakır Merkezli 4 İlde Kripto Para Operasyonu

Kripto para borsasında güvenilir bir aracı kurum olarak göstererek 105 vatandaşı 400 bin lira zarara uğrattığı tespit edilen Diyarbakır merkezli İstanbul, Adana ve Elazığ illerinde yapılan eş zamanlı operasyon sonucu 12 farklı adrese yapılan baskında 10 şüpheli gözaltına alındı.

Dut Ağacından Düşen Yaşlı Adam Hayatını Kaybetti

Elazığ'da dut ağacından düşen 65 yaşındaki şahıs, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Yıldırım Yangına Neden Oldu

Elazığ'ın Keban ilçesinde yıldırım düşmesi sonucu çıkan yangında yaklaşık 15 dönüm alan küle döndü. Yangın büyümeden itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Otomobilin Alt Kısmına Giren Yılanı İtfaiye Çıkardı

Elazığ'da bir otomobilin alt kısmına giren yılan, itfaiye ekipleri tarafından çıkartılarak doğal ortamına bırakıldı.

Aranan 92 Şahıs Yakalandı

Elazığ'da polisin son bir hafta içerisinde yaptığı çalışmada aranan 92 şüpheli yakalandı, 34’ü çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Uyuşturucu İle Mücadele

Elazığ'da uyuşturucu ile mücadele: 1 tutuklama

Kaçak Avda Kullanılan 2 Bin Metre Ağ Ele Geçirildi

Elazığ'da yasağa rağmen kaçak olarak balık avlayan şahıslara ait 2 bin metre ağ ele geçirildi, 150 kilogram balık ise tekrar suya salındı.

Başkent'te Doktora Bıçaklı Saldırı

Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde bir hasta tarafından bıçaklı saldırıya uğrayan Doktor Ertan İskender’in son durumu hakkında açıklamalarda bulunan Ankara İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Gülüm, “Ameliyatta bulunan hocalarımızla da görüştük. 10 gün kadar çok kritik bir süreç olacak. Sağ sırtındaki yaralanmasından dolayı hayati tehlikesi devam ediyor” dedi.

Ankara’da Yasa Dışı Yollarla Ülkeye Gelen 36 Düzensiz Göçmek Yakalandı

Yeni Niğde-Ankara Otoyolu üzerinde Gölbaşı giriş istikametinde Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü ekiplerince durdurulan 3 minibüsten aracın koltukları haricinde orta koridor ve arka bagaj kısmında istif edilmiş halde bulunan pasaportları ve kimlik belgeleri olmayan 36 düzensiz göçmen yakalandı.

Diyarbakır'da Bombalı Araç Paniği

Diyarbakır’da, 'dur' ihtarına uymayan plakasız bir araç takibe alındı. Kısa süreli kovalamaca sonuca aracı durduran şahıs elindeki çantayı araziye atıp kaçarak uzaklaşmaya çalıştı

Elazığ'da FETÖ'den 6 Yıl Hapis Cezası Alan Öğretmen Tutuklandı

Elazığ'da jandarma ekiplerinin yaptığı çalışmada Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında 6 yıl 3 ay hapis cezası alan eski öğretmen yakalanıp tutuklandı.

Toplam 1418 haber.