Genel

Genel Haberleri

Uzman estetisyen Zübeyir Dalmış'tan 5 önemli cilt bakımı tüyosu

Uzman estetisyen Zübeyir Dalmış, cilt bakımında yapılması gerekenleri sıraladı.

30 Ağustos'un 100'üncü yıl dönümünde Ağrı Dağının zirvesinde bayrak açtılar

Elazığ'a yaklaşık 150 milyon euroluk yatırım yapıp 3 bin 500 kişiye de istihdam sağlayan Saka Holding yöneticileri, 30 Ağustos Zafer Bayramının 100'üncü yıl dönümü dolayısıyla Ağrı Dağına tırmanıp bayrak açtı.

Gakko dayıdan duygulandıran hareket

Elazığ'da yapılan 30 Ağustos Zafer Bayramı provasında Türk Bayrağı süslenmiş tören mangasını gören yaşlı amca, araçlara el sallayıp uğurladı.

Dalmış Klinikten yanak dolgusu önerisi

Dalmış Estetik ve Güzellik Merkezi işletmecisi Mehmet Sait Dalmış, yanak dolgusu hakkında bilgi vererek işlemin mutlaka profesyonel bir hekim tarafından yapılması gerektiğini bildirdi.

Fransa'dan geldiği Elazığ'da Müslüman oldu

Eşini kaybettikten sonra Fransa'da yaşayan Elazığlı komşularıyla Elazığ'a gelen Emile Zehnder, Türkiye'de gördüğü birlik ve beraberlikten dolayı kelime-i şehadet getirerek Müslüman oldu.

Dalmış Beauty'den dudak renklendirme önerisi

Ünlülerin güzellik merkezi Dalmış Beauty işletmecisi ünlü modacı Mehmet Sait Dalmış, dudak renklendirme uygulaması ile ilgili bilgi verdi.

Mevsimlik işçi öğrencilerin büyük başarısı: Biri hukuk fakültesini kazandı, diğeri Türkiye ikincisi oldu

Şanlıurfa'dan Elazığ'a mevsimlik işçi olarak çalışmaya gelen Selma Söylemez ile İlknur Sümer kendileri gibi lise ve üniversite hayali kuran öğrencilere başarıları ile örnek oldu. Mevsimlik işçi olarak zor koşullarda çalışan ve çadırda kalan Selma hukuk fakültesini kazanırken İlknur ise Liseye Geçiş Sınavında Türkiye ikincisi oldu.

Elazığ'da 'Davulcu tutulması': 5 davulcunun şovu kameralarda

Elazığ'da bir düğünde 5 davulcunun yaptığı gösteri büyük ilgi gördü. Senkronize biçimde davul çalan grup, davullarıyla yaptıkları akrobatik hareketleri ve ritimleriyle hem düğüne gelenlerin hem de çevredekilerin beğenisini kazandı.

Bir milyon değerindeki çakmak koleksiyonu görenleri şaşırtıyor

Elazığ'da 17 yaşında hobi olarak çakmak koleksiyonuna başlayan Hakan Zilayaz, 24 yılda 2 bin çakmak biriktirdi. Toplam değeri bir milyon olan koleksiyonun arasında dünyanın ilk çakmaklarından bir tanesinin olması da dikkat çekiyor. Çakmalara karşılık teklif edilen sıfır otomobili kabul etmeyen Zilayaz'ın hedefi, bir çakmak müzesi açmak.

33 yıllık eşiyle 15 yıldır sırt sırta vererek balık avına çıkıyor

Elazığ'da yaşayan Celalettin ve Ayten Öden çifti, 33 yıllık hayat arkadaşlıklarına mesai arkadaşlıklarını da ekledi. 15 yılını sırt sırta veren Öden çifti, Hazar Gölünde her gün balık tutup aile ekonomisine katkıda bulunuyor.

Sağlık Sen Üniversite Şubesi gazetecilerle bir araya geldi

Elazığ Sağlık Sen Üniversite Şube Başkanlığı gazetecilerle bir araya gelerek sağlık çalışanlarının sorun ve talepleri değerlendirildi.

Depremde yıkılan binanın yanındaki apartmanda asılı kalan dolap kuşlara yuva oldu

Elazığ'da 2020 yılında meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremde hasar alan bir bina yıkıldı. Bina yıkımı esnasında 5. katta bulunan bir dairenin dolabı yan binadaki apartmanın duvarında asılı kaldı. O mutfak dolabı şimdilerde kuşlara yuva oldu.

62 yaşında 9'uncu üniversitesini okuyor

Elazığ'da 62 yaşındaki Abdullah Yalınkılıç, 40 yaşında tekrar başladığı okuma hevesiyle 22 yılda 7 üniversite bitirdi. Halen Anadolu Üniversitesi sosyoloji 2. sınıf öğrencisi olan Yalınkılıç, son yapılan Yüksek Öğretim Kurumları Sınavında (YKS) aldığı puanla Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümünü kazandı.

Fransalı Emile Müslüman oldu

Fransa vatandaşı Emile Zehnder, Elazığ İl Müftülüğünde düzenlenen törende Kelime-i Şehadet getirerek Müslüman oldu.

Sıcaktan bunaldılar, baraj ortasına masa sandalye atıp oturdular

Elazığ'da sıcak havadan bunalan bir gurup vatandaş, Keban Barajı ortasına masa sandalye atıp oturdu. Pertek Kalesi manzarası eşliğinde keyif yapan ve serinleyen gurubu görenler şaşırdı.

Bu kıraathaneye erkekler giremiyor

Elazığ'ın Hal köyünde yaşayan 55 yaşındaki Ayşe Günay, babasından kalan kıraathaneyi restore ederek sadece kadınların girebildiği kahvehaneye çevirdi.

Elazığ İl Müftülüğünden aşure günü etkinliği

Elazığ İl Müftülüğü Muharrem ayı münasebetiyle vatandaşlara aşure ikram etti.

Modacı Dalmış'tan vücut tipine uygun giyinme önerisi

Ünlü Modacı Abdulselam Dalmış, vücut tipine göre giyinme konusunda önemli uyarılarda bulundu.

DATÜB Genel Sekreteri Uçar, iskanlı göç edilecek Ahıska Türkleriyle görüştü

Dünya Ahıska Türkleri Birliği (DATÜB) Genel Sekreteri Fuat Uçar ve beraberindeki heyet, geçici konaklama merkezine yerleştirilen Ahıska Türkleriyle bir araya gelerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kararıyla Bitlis'in Ahlat ilçesine yerleştirilecek olan ailelerle görüştü.

Toplam 582 haber.