Genel

Genel Haberleri

Düğünde damada cenaze töreni düzenlendi, davetliler büyük şaşkınlık yaşadı

Elazığ'da bir düğünde damadın arkadaşları, damada sürpriz hazırlayarak düğün salonuna 'Acı Kaybımız' yazılı çelenk ile girip cenaze merasimi düzenledi. Sosyal medyada hızla yayılan sürpriz cenaze merasimi, büyük beğeni topladı.

Babalar Günü'nde şehit oğluna ziyaret: 'O bana gelemedi, ben ona geldim'

6 yıl önce şehit olan Polis Memuru Mustafa Yıldırım'ın babası Hulusi Yıldırım, eşiyle birlikte Babalar Günü'nde oğlunun kabrini ziyaret etti. Oğlunun Allah yolunda devleti, milleti ve bayrağı için canını verdiğini dile getiren baba Yıldırım, Babalar Günü'nde 'O bana gelmedi ben ona geldim dedi.

Yaralı atmaca ve tavşana jandarmadan şefkat eli

Elazığ İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, devriye esnasında karşılaştıkları yaralı atmaca ve tavşana sahip çıkarak, tedavileri için doğa koruma ekiplerine ulaştırdı.

Kavga ihbarına giden jandarmaya sürpriz kutlama

Elazığ'ın Yazıkonak beldesinde kavga ihbarına giden jandarma ekiplerine pasta sürprizi yapıldı.

76 yaşındaki Akif Amca, yavru kargayı bebek gibi besliyor

Elazığ'da yaşayan 76 yaşındaki Akif Aydın, yaralı halde bulduğu yavru kargayı bebek gibi besleyerek sağlığına kavuşması için ona gözü gibi bakıyor.

Ünlü güzellik merkezi Dalmış Beauty, pürüzsüz cildin sırlarını paylaştı

Ünlü güzellik merkezi Dalmış Beauty işletmecisi modacı Mehmet Sait Dalmış, pürüzsüz ve parlak bir cilde sahip olmak için yapılması gerekenleri açıkladı.

Elazığ'da koyun kırkma mesaisi başladı

Yaz mevsiminin kendini hissettirmeye başladığı Elazığ'da, sürü sahipleri küçükbaş hayvanların kırkımına başladı. Önceden toplanıp satılan yünler, son dönemlerde yeterince ilgi görmediği için yakılmaya başlandı.

Sıcaklar arttı, vatandaşlar doğunun gizli denizi Hazar'a akın etti

Elazığ'da sıcaklıkların artmasını fırsat bilen vatandaşlar, doğunun gizli denizi olarak bilinen Hazar Gölü'ne akın etti.

Ünlü güzellik merkezi Dalmış Beauty'den profesyonel cilt bakımı önerisi

Ünlü güzellik merkezi Dalmış Beauty işletmecisi modacı Mehmet Sait Dalmış, özellikle kadınların profesyonel ekiplerden cilt bakımı yaptırması gerektiğini söyledi.

Uzman estetisyen Zübeyir Dalmış'tan karbon peeling önerisi

Uzman estetisyen Zübeyir Dalmış, cilt lekeleri ile başı dertte olanlara karbon peeling önerisinde bulundu.

Herkes için atık, onun için sanat eseri

Elazığ Gar Müdürlüğü'nde görev yapan teknisyen Hüseyin Toğrul, topladığı atık malzemelerden yaptığı tren maketlerini açtığı sergide vatandaşların beğenisine sundu.

7 yaşında tabureye çıkarak başladı, yarım asırdır makas sallıyor

Elazığ'da yaşayan 58 yaşındaki Haşim Koçetli, yarım asrı aşkın bir süredir dedesinden babasına, babasından da kendisine kalan berberlik mesleğini yürüterek ailesine bakıyor. 7 yaşında tabureye çıkarak başladığı mesleği ilk günkü hisle yürüten Koçetli, 3 çocuğunu da buradan kazandığı parayla okutmayı başardı.

Ünlü güzellik merkezi Dalmış Beauty, tırnak eti bakımının püf noktalarını açıkladı

Ünlü güzellik merkezi Dalmış Beauty işletmecisi modacı Mehmet Sait Dalmış, tırnak eti bakımı hakkında merak edilenleri açıkladı.

Molozlar arasından Türk bayrağını çıkardı, görenlerin içini ısıttı

Elazığ'da deprem sonrasında ağır hasarlı binaların yıkımı devam ederken, bir işçinin fark edip kepçe yardımı ile Türk bayrağını enkaz alanından alması dikkat çekti.

Elazığ'da patenli kızın tehlikeli yolculuğu

Elazığ'da pateni ile elektrikli bisikletin arkasına tutunarak ilerleyen bir kızın trafikteki tehlikeli yolculuğu araç kamerasına yansıdı.

Yakaladığı yılanı canlı canlı kendi boyuyla ölçtü, ardından serbest bıraktı

Elazığ'da tarlada çalışırken yakaladığı yılanın boyunu merak eden Hüseyin Koç, kendi boyu ile kıyaslayarak ölçtü. Koç ölçümün ardından 2 metrelik yılanı tekrar doğaya bıraktı. Koç'un yılan canlıyken ölçüm yapması ve rahat tavırları görenleri hayrete düşürdü.

Devlet dairesinden emekli oldu, takım elbisesinden emekli olamadı

Elazığ'da yaşayan Bağlı Namlı, 2014 yılında devlet dairesinden emekli olmasının ardından takım elbisesiyle 8 yıldır hat şoförlüğü yaparak çevredeki esnaflara da örnek oluyor.

8 yaşındaki kız sosyal medyadan istedi, Belediye Başkanı yerine getirdi

Elazığ'da yaşayan Yağmur ve Şerafettin Turan çiftinin ilk çocuğu olan ve bağırsakta daralma hastalığı bulunan Nursima Turan, doğum günü dolayısıyla sosyal medya üzerinden Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'ndan bisiklet istedi. Talebe kayıtsız kalmayan Belediye Başkanı Şerifoğulları, küçük Nursima'ya bisiklet ve çeşitli oyuncaklar gönderdi.

Ölmediklerini ispat ettiler, yeni kimliklerine kavuştular

Elazığ'da ölmediklerini ispat eden anne ve oğlu, yeni kimliklerine kavuştu. Aile hem kimliklerine kavuşmanın hem de ilk maaşlarını almanın mutluluğunu yaşadı.

Toplam 582 haber.