Spor

Spor Haberleri

Olimpiyat İkincisi Buse Naz Çakıroğlu: "Moral Vermek İçin Elazığ’a Geldim"

2020 Tokyo Olimpiyatları'nda kadınlar boks 51 kiloda ikinci olan Buse Naz Çakıroğlu, Elazığ’ın ev sahipliğinde devam eden Ahmet Uygur Türkiye Gençler Ferdi Boks Şampiyonası'nı takip etti. Çakıroğlu, "Bizden daha iyi, ülkemizi temsil edecek kardeşlerimiz var burada" dedi.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Eren, Buse Naz Çakıroğlu İle Buluştu

2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda kadınlar boks 51 kiloda ikinci olan Buse Naz Çakıroğlu, Genç Kızlar ve Erkekler Ferdi Türkiye Boks Şampiyonası kapsamında geldiği Elazığ’da İl Gençlik ve Spor Müdürü Abdulsamet Eren ile bir araya geldi.

Yeni Elazığ Şehir Stadyumu'nda Son Aşamaya Gelindi

Elazığ'da yaklaşık 3 yıl önce yıkılan Atatürk Stadyumu'nun yerine yapılan 20 bin 23 kapasiteli Yeni Şehir Stadyumu'nda çalışmalar son aşamaya geldi.

Yiğitcan Erdoğan Yeniden Elazığspor’da

Elazığspor, tecrübeli stoper Yiğitcan Erdoğan ile 1 yıllık yeni sözleşme imzaladı.

Elazığspor, Transfer Tahtasını Açamadı

Elazığspor’da 3 yıldır kapalı olan transfer tahtası, bu sezon da açılamadı.

EBK, Nuran Çoban’ı Kadrosuna Kattı

Elazığ Basketbol Spor Kulübü, Rize Belediyespor’dan guard Nuran Çoban’ı kadrosuna kattı.

Karakoçan’dan Son Gün Transferleri

Elazığ Karakoçan FK, 1. transfer döneminin tamamlanmasına sayılı saatler kala iki isimle daha anlaşma sağladı.

Elazığ 1. Amatör Küme’de Fikstür Çekildi

Elazığ 1. Amatör Küme Futbol Ligi’nde 2021-2022 Sezonu fikstürü çekildi.

İki Kez Türkiye Şampiyonu Oldu, Gözünü Dünya Şampiyonluğuna Çevirdi

Elazığlı vücut geliştirici Selçuk Dönmez, son 3 yıl içinde katıldığı Türkiye Vücut Geliştirme ve Fitness Şampiyonalarında 2 kez birincilik elde etti. Çalışmalarına devam eden Dönmez, şimdi ise gözünü 26 Kasım'da Fransa'da yapılacak dünya şampiyonasına dikti.

Elazığspor, PFDK'ya Sevk Edildi

Elazığspor, Bergama Belediyespor maçındaki saha olayları ile çirkin ve kötü tezahürat eylemlerinden ötürü Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk edildi.

7 Yaşındaki Azra Satrançta Milli Takıma Seçildi

Türkiye Satranç Şampiyonası'nda rakiplerini eleyerek büyük bir başarı sergileyen Elazığlı 7 yaşındaki Azra Karataş, milli takıma girmeye hak kazandı.

Ayliz Kılınçer EBK'da

Transfer çalışmalarını sürdüren Elazığ Basketbol Kulübü (EBK), son olarak Tarsus Belediyespor'da forma giyen ve şampiyonluk yaşayan Ayliz Kılınçer'i renklerine bağladı.

Fırat Sefa Öncü, Ofspor’da

Elazığspor’dan alacaklarını gerekçe göstererek yollarını ayıran Fırat Sefa Öncü, TFF 3. Lig 3. Grup ekibi Ofspor’la anlaşmaya vardı.

Gezin Köyünde Şampiyon Atletico Çalkaya

Elazığ'ın Maden ilçesine bağlı Gezin köyü muhtarlığı tarafından organize edilen Kaptan Mehmet Aydın 4. Halı Saha Futbol Turnuvasında mutlu sona Atletico Çalkayaspor ulaştı.

Elazığspor Yenilerek Başladı

Elazığspor, son 11 yıl içinde sezon açılışlarına kötü başlama geleneğini bu sezonda bozmadı ve ilk maçında Bergama Belediyespor’a 2-1’lik skorla yenildi.

TFF 3. Lig: Elazığspor: 1 - Bergama Belediyespor: 2

TFF 3. Lig 1. Grup’un 1. haftası’nda Elazığspor, sahasında Bergama Belediyespor’a 2-1 mağlup oldu.

Fenerbahçeli Genç Boksörler Sağlık Taramasından Geçti

Nuri Eroğlu Türkiye Gençler Ferdi Boks Şampiyonası için Elazığ’a gelen Fenerbahçe Spor Kulübü genç boksör takımı, Medical Park Elazığ Hastanesinde PCR testi yaptırdı.

Elazığ Belediyespor Boks Takımı Şampiyonaya Hazır

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın talimatıyla tekrar aktif hale getirilen Elazığ Belediyespor boks takımı, Türkiye Ferdi Boks Şampiyonasında mücadele edecek.

Berra Gülen, Elazığ Basketbol Kulübü'nde

Bu yıl kurulan ve ilk yılında hedefini şampiyonluk olarak belirleyen Elazığ Basketbol Kulübü, dördüncü transferini gerçekleştirdi.

Toplam 762 haber.