Genel

Genel Haberleri

Kafasını Ambalaja Sıkıştıran Kirpiyi Duyarlı Vatandaş Kurtardı

Elazığ’da bahçede kafasını bisküvi ambalajına sıkıştıran kirpi, duyarlı bir vatandaş tarafından kurtarıldı.

Öğrencilerin Rahat Ulaşımı İçin Elazığ Havalimanının Pist Bakımı Ertelendi

Daha önce 1 Ekimde bakıma alınacağı nedeni ile 45 gün süreyle kapatılacağı açıklanan Elazığ Havalimanının, üniversite öğrencilerinin ulaşımda sorun yaşamaması için 15 Ekimde bakıma alınacağı açıklandı.

Halılar 50 Liradan Satışa Çıktı, Kalabalık Koronayı Unuttu

Elazığ’da bir mağazanın 50 liradan satışa çıkardığı halılar izdihama neden oldu. Halı almak için birbiri ile yarışan kalabalık korona virüsün yayılmasına davetiye çıkarırken o anlar cep telefonu kamerası ile kayıt edildi.

Çemişgezek Kaymakamı Güder'e Veda Ziyareti

Başarılı hizmetleri ile gönüllerde yer tutan, Çemişgezek İlçesi Kaymakamı Mehmet Güder, Muş'un Varto İlçesine Kayyum- Kaymakam olarak atandı.

Uzmanından Kadınlara Protez Tırnak Önerisi

Dalmış Beauty yöneticisi ünlü tasarımcı Mehmet Sait Dalmış, sürekli manikür ihtiyacını ortadan kaldıran ve tırnakların her an bakımlı görünmesini sağlayan protez tırnakların son zamanlarda kadınlar tarafından sıkça tercih edildiğini söyledi.

Bahşi: Milli Kurtuluş Gününde Milletin Değerleri Çiğnenmiştir

Memur-Sen Elazığ İl Temsilcisi İbrahim Bahşi, Balıkesir'in Edremit ilçesinde kadınların giyim tarzına yönelik sergilenen çirkin söylemleri yaptığı yazılı bir açıklama ile kınadı.

Kızılay Mahallesi Muhtarı Işık: 50 Yıldır Yapılmayanlar Yapılıyor

Mahallelerinde devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarına değinen Kızılay Mahallesi Muhtarı Emrah Işık, 50 yıldır mahallelerine yapılmayanın yapıldığını söyledi.

Elazığ’a Has Baharatlar Vatandaştan Tam Puan Alıyor

Elazığ’a has baharatlar hem ürün çeşitliliği bakımından hem de lezzet acısından vatandaşın ilgisini çekiyor. Kente has yedi türlü baharatı en çok rağbet gören ürünlerin başında geliyor.

Sağlık Çalışanı, Kumruya Gözü Gibi Bakıyor

Elazığ’da sağlık çalışanı olarak görev yapan Savaş Kayaoğlu, balkonlarındaki televizyonun üzerine yuva yapıp kuluçkaya yatan kumruya gözü gibi bakıyor.

Hacı Akpınar: ''Artık Onun Annesi, Babası Bütün Kovancılar'dır''

Elazığ’ın Kovancılar İlçesi’nde ilçenin sevilen ismi Hüseyin’in 1 gün ara ile hem annesini hem babasını kaybetti.

Sürücülerin Aldığı Riskler Hemzemin Geçitlerde Kazaya Neden Oluyor

Dünyanın her yerinde hemzemin geçit kazalarının aynı sebepten dolayı meydana geldiğini belirten Bölge Trafik Şube Müdürü Cengiz Yeğen, sürücülerin aldıkları riskler sonucunda 20 katarlı bir trenin durmasının mümkün olmadığını ve en büyük önlemin sabır olduğuna dikkat çekti.

Gençlik Merkezi'nin Standına Gökyüzü Gözlem Etkinliği'nde Büyük İlgi

Elazığ Gençlik Merkezi ekibi, Diyarbakır’da düzenlenen Zerzevan Gökyüzü Gözlem Etkinliği'ne katıldı. Etkinlikte Deneyap Atölye ekibinin standı büyük ilgi gördü.

Sünnet Olan İki Kardeşe, İtfaiye Ekiplerinden Sürpriz

Elazığ’da itfaiye ekipleri, sünnet olan iki kardeşe sürpriz yaparak onları ziyaret etti. Kardeşler itfaiye aracına binerek tur attı.

Bahşi; ''Eğitimin Verimliliği İçin Sorunlar Zamanında Çözülmelidir''

Eğitim Bir-Sen Elazığ Şube Başkanı İbrahim Bahşi, 2021-2022 eğitim-öğretim yılına başlanmadan sorunların çözülmesini istediklerini ve eğitim çalışanlarına PCR test dayatılmasının kabul edilemeyeceği yönünde basın bildirisi yayımladı.

Genç Kızılay Elazığ Şube Başkanı Yunus Emre Güzel Oldu

Genç Kızılay Elazığ Şubesi Başkanlığına Yunus Emre Güzel atandı. Yeni Başkan Güzel, aldığı bayrağı en iyi şekilde taşımaya çalışacağını söyledi.

Başkan Özgül: ''Eğitim Bizim Geleceğimiz''

İyi Parti Elazığ Gençlik Kolları Başkanı Burak Özgül, okulların açılması birlikte öğrencilerin okullarına dönmesi mutluluk verici olduğunu ifade ederek öğrencilerin pandemi sürecinde yaşadığı eğitim eksiklerinin mutlaka giderilmesi gerektiğini söyledi.

Başkan Adayı Satıcı: ''Kim Dur Diyecek Bunlara''

Elazığ Karma Esnaf Odası Başkan Adayı Salih Satıcı, Ulusal marketler ve bazı AVM’lerin kırtasiye ürünleri satmasına tepki göstererek herkesin kendi işini yapması gerektiğini söyledi.

Elazığlı 26 Şehidin Ailelerine İstanbul’da Gezi ve Moral Programı

Elazığ Dernekler Federasyonu (ELFAD), “Yalnız Değilsin” projesi kapsamında Elazığlı şehit ailelerini İstanbul’da ağırladı. Bu kapsamda düzenlenen moral yemeğine siyaset, spor ve sanat camiasından çok sayıda isim katıldı.

Mavi Radyo’nun Yeni Sahibi İş İnsanı Ahmet Paki Kaymaz Oldu

Elazığ’a ve bölgeye hitap eden ve doyumsuz ezgileri dinleyicisiyle buluşturan Mavi Radyo, yeni döneme çok daha güçlü bir şekilde girmeye hazırlanıyor. Daha önce medya sektöründe başarılı işlere imza atan ve iş insanı kimliğiyle de öne çıkan Ahmet Paki Kaymaz, Mavi Radyo’yu satın aldı.

Toplam 582 haber.