Genel

Genel Haberleri

Kalıcı Makyajın En Etkili Adresi: Dalmış Beauty

Merkezi Ankara’da bulunan Dalmış Beauty yöneticisi ünlü tasarımcı Mehmet Sait Dalmış, merkezlerinde kimyasal madde kullanılmadan kalıcı makyaj uygulaması gerçekleştirdiklerini söyledi.

Hayvanat Bahçesi Değil ‘Huzur Çiftliği’

Elazığ’da Mehmet Yüksel tarafından kurulan Huzur Çiftliği hayvanat bahçesini andırıyor. Yaralı hayvanların da tedavi edilerek bakıldığı çiftlikte, hem hayvanlar hem de insanlar huzur buluyor.

Elazığlı Berberden Aşı Tarifesi

Elazığ’da bir berber aşının önemine dikkat çekmek için 1’inci doz aşısını olanı yüzde 40, 2’nci doz aşısını olanı ise yüzde 50 indirimle tıraş yapmaya başladı.

TEÇ-SEN Kamu Çalışanlarının Gerçek Taleplerini Duyurmak İstiyor

TEÇ-SEN Elazığ İl Şube Başkanı İbrahim Doğan ve Yönetim kurulu üyeleri 2 Ağustos tarihinde yapılacak olan 6.Dönem Toplu İş Sözleşmesinde kamu çalışanlarının kaderini belirleyecek olan açıklama öncesi taleplerini dile getirdi.

Bahşi: 'Eğitim Çalışanlarına Aşı ve Test Dayatması Yapılamaz'

Eğitim Bir-Sen Elazığ Şube Başkanı İbrahim Bahşi, okulların açılmasına çok az bir süre kalmışken aşı olmayan öğretmenler için alınan karara tepki gösterdi.

Elazığ HES Uygulamasında Kızardı

Hayat Eve Sığar (HES) uygulamasında kırmızıya dönen Elazığ'da vatandaşlar, alınan kararlara uyulmadığını belirterek aşı olmayanların bir an önce aşılarını yapmaları gerektiklerini ifade etti.

Tasavvuf Konseri ve Aşure Günü Etkinliği Gerçekleştirdi

Elazığ Belediyesi tarafından Tasavvuf Konseri ve Aşure Günü etkinliği gerçekleştirdi.

28 Şubat Mağduru, Türkiye’nin İlk Başörtülü Belediye Başkanı Fethiye Atlı Yaşadıklarını Anlatırken Gözyaşlarına Boğuldu

28 Şubat mağduru Belediye Başkanı Fethiye Atlı: "28 Şubat darbesinde beni mağdur eden kimseye hakkımı helal etmiyorum. Hem bu dünyada hem de ahirette etmiyorum"

Almanya'daki Babalarından 22 Gündür Haber Alamıyorlar

17 yıldır Almanya’da çalışan ve 22 gündür haber alınamayan Tekin Yılmaz’ın Elazığ'da yaşayan kızları babaları için endişe duyuyor.

Kovancılar Belediyesi Yol Yapım ve Kaldırım Çalışmalarını Sürdürüyor

Kovancılar Belediyesi tarafından üretiminin yapıldığı yeni kaldırım taşları ve kilit parke çalışmaları ile yol ve kaldırım çalışmaları devam ediyor.

Elazığ Psikososyal Destek Grubundan Kastamonu’ya Vefa

Elazığ Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Kastamonu’nun Bozkurt ilçesinde sel felaketinden etkilenen kişilere destek vermek için psikososyal destek ekibi gönderdi.

Kaymakam Sarıdoğan, Şehit Aileleriyle Bir Araya Geldi

Elazığ'ın Arıcak İlçe Kaymakamı Muhammer Sarıdoğan, şehit ailelerini ziyaret etti.

‘Görünmezi Görünür Kıl’ Projesi Toplantısı

Elazığ’da ‘Görünmezi Görünür Kılmak’ Projesinin paydaşlar toplantısı gerçekleştirildi.

Teröristlerin Saldırısının Üzerinden 5 Yıl Geçti, Acısı Hala Geçmedi

Elazığ'da terör örgütü PKK mensupları tarafından 5 yıl önce düzenlenen ve 3 polisin şehit olduğu, 251 kişinin de yaralandığı Elazığ İl Emniyet Müdürlüğüne yönelik bomba yüklü araçla düzenlenen saldırının üzerinden 5 yıl geçti. Saldırının dehşeti hafızalardan silinmezken, olayın gerçekleştiği ve eskiden İl Emniyet Müdürlüğünün bulunduğu yer şimdi Millet Bahçesi olarak misafirlerini ağırlıyor.

Nurettin Nebati'nin İptal Programı

Bakan yardımcısı Sayın Nurettin Nebati'nin yarın ki  Elazığ programı iptal edildi.

AED’den 33 Akülü Tekerlekli Sandalye

Avrupa Elazığlılar Derneği (AED) tarafından temin edilen 33 akülü tekerlekli sandalye, Türkiye Sakatlar Derneği Elazığ Şubesi aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı.

Elazığ’da Sel Ve Heyelan Nedeniyle Bozulan Köy Yollarında Onarım Çalışmaları Sürüyor

Elazığ’da etkili olan sağanak yağış sonrasında meydana gelen sel ve heyelan nedeniyle bozulan köy yollarında İl Özel İdaresi tarafından başlatılan bakım ve onarım çalışmaları sürüyor.

Baskil'de Sel Nedeniyle Heyelan Meydana Geldi, Yollarda Çökmeler Oluştu

 Elazığ’da dün etkili olan sağanak yağış sonra sel oluştu. Sel sonrası heyelanların meydana geldiği bölgedeki yollarda hasar oluştu.

Milli Sporcuların Burslu Okuması İçin Elazığ’a 8 Kontenjan Verildi

Milli sporcuların yüzde 100 burslu okuması kapsamında Özel Eğitim Derneği (ÖZDER) ile yapılan protokol kapsamında Elazığ'a 8 kontenjan verildi.

Toplam 582 haber.