Genel

Genel Haberleri

Meral Akşener'in Kahvehane ziyaretinde Tepki Gösteren Şehit Ağabeyine Ailesinden Destek

Erzincan’ın Tercan ilçesinde İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in kahvehane ziyaretinde "Açız, 128 milyar dolar nerede, yabancı uyrukluların burada ne işi var" söylemlerine, “Yalan söylüyorsunuz” diyerek tepki gösteren şehit ağabeyi Yusuf Budak’a bir destek de ailesinden geldi. Erzincan’ın Tercan ilçesinde İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in kahvehane ziyaretinde Mustafa Tercan, "Açız, 128 milyar dolar nerede? Açlıktan ölüyoruz, yabancı uyrukluların burada ne işi var" gibi söylemlerde bulunmuş, ardından orada bulunan şehit ağabeyi Yusuf Budak da duruma tepki göstererek "Yalan söylüyorsunuz" demişti. Yusuf Budak’a bir destek de kendi ailesinden geldi.

2 Çocuk Annesi ‘Ben Yaparım Dedi’ ve Yaptı, Devletten Aldığı Destek İle Arıcı Oldu

Elazığ’da aile ekonomisine katkı amacıyla devletten destek alan 2 çocuk annesi Hacire Saylan, arıcılığa başladı. İlk olarak 30 kovan ile başlayan girişimci kadın, kısa süre içerisinde bunu iki katına çıkarmayı başardı. Genç kadın, hedefinin ilerleyen zamanlarda arı sütü işine girmek olduğunu aktardı.

Elazığ Arı Yetiştiriciler Birliği Başkanı Canbay Güven Tazeledi

Elazığ Arı Yetiştiricileri Birliği Olağan Genel Kurulunda mevcut başkan Fırat Canbay güven tazeleyerek yeniden başkanlığa seçildi.

19 Aracı Bir Araya Getirip Kız Arkadaşına Evlilik Teklifinde Bulundu

Elazığ’da kargoda çalışan Batuhan Doğan, müstakbel eşi Cansu Tosun'a sıra dışı bir evlilik teklifinde bulundu. 19 aracı yan yana getirip her araca bir harf gelecek şekilde 'Benimle evlenir misin' yazdıran Doğan, aldığı 'evet' yanıtı ile mutluluğuna mutluluk kattı.

Büyük Marketler Telefoncu Esnafı Bitirdi mi?

Elazığ'da telefoncu dükkanı işleten esnaf Burak Polat, büyük marketlerin telefon satışlarında, kendi sektörlerine vermiş olduğu zararlardan bahsetti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Tedavisini Üstlendiği Taha'nın Sağlık Durumu İyiye Gidiyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sağlık tedavisini üstlendiği 7 yaşındaki Taha Sis'in sağlık durumu iyiye gidiyor. İstanbul'da bir hastanede tedavisi devam eden Sis, sağlık durumunun iyiye gitmesi nedeni ile Elazığ'daki evine gönderildi.

Elazığ’dan Yangın Bölgesine Yardım Eli

Elazığ’da, yangın bölgesindeki afetzede vatandaşlar için kıyafet, merhem ve yemek gibi yardımlar toplandı.

Modacı Dalmış, 2021’de Renkli Tarzlara Dikkat Çekti

'Yasak elma' ve 'Beni bırakma' dizileri ile çalışan ünlü moda tasarımcı Mehmet Sait Dalmış, 2021 yılında renkli tarzların dikkat çektiğini söyledi.

Ayılar Balını Yiyince Çareyi 3,5 Metrelik İskele Kurmakta Buldu

Elazığ’ın Palu ilçesinde arıcılık yapan İbrahim Saylan, ayıların kovanlara saldırmasını önlemek için çareyi, yerden 3,5 metre yükseklikte iskele kurmakta buldu.

Dalmış’tan Kalıcı Fondöten Tavsiyesi

Dalmış Beauty yöneticisi Mehmet Sait Dalmış, pürüzsüz bir cilde sahip olmak isteyenlere, kalıcı fondöten uygulamasını önerdi.

Çelik:''Oy Veren, Oy Vermeyen Her Esnafa Teşekkür Ediyorum''

''Geçtiğimiz günlerde Elazığ Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi genel kurulu yapıldı.

Depremin Merkezi Sivrice'deki TOKİ Konutlarında Sona Gelindi

Elazığ’da 24 Ocak’ta meydana gelen 6.8’lik depremin merkez üssü Sivrice ilçesinde yapımına başlanan 305 konut 86 iş yeri ve 2 caminin yüzde 95’i tamamlandı.

Elazığ'da Satranç Turnuvasına Yoğun İlgi

Elazığ’da düzenlenen satranç turnuvası yoğun ilgi gördü. 70 sporcunun katılımıyla düzenlenen satranç turnuvasında dereceye girenler ödüllendirildi.

TEKNOVA OSB Yönetim Kurulu Toplantısı Elazığ TSO’da Gerçekleştirildi

TEKNOVA OSB Yönetim Kurulu Toplantısı, Vali Erkaya Yırık Başkanlığında Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası’nda (Elazığ TSO) gerçekleştirildi.

Hasta Yaban Keçisini 3 Kilometre Sırtlarında Taşıdılar

Elazığ'da arazide gezinirken yaralı bir yaban keçisi bulan Talha Özdemir ve Sefa Kahraman, zorlu arazi koşullarına rağmen yaralı dağ keçisini 3 kilometre boyunca sırtlarında taşıyarak jandarma ekiplerine teslim etti.

Devlet Desteğiyle İş Kuran Kız Kardeşler, 20 Kişiye İstihdam Sağlıyor

İstanbul’da yaşayan Vuslat Güldoğan (64), annesinin içli köftelerinin lezzetini sürdürmek ve tanıtmak üzerine dükkan açma hayalini kız kardeşiyle birlikte gerçekleştirdi. KOSGEB’den de destek alan kardeşler şimdilerde 20 kadına istihdam sağlıyor.

Elazığ Tren Garı Alt Geçidi İnşaatına Başlanıyor

Tren Garı alt geçidi Projesinin İhalesi, Devlet Demir Yolları tarafından yapıldı. Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demir Yolları Malatya 5. Bölge Müdürü Ali Seydi Felek konu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

6 Bin TL’ye Çalışacak Eleman Bulamıyorlar

Elazığ’da bir döner işletmesi, 6 bin TL maaş ile çalışacak motorlu kurye bulamazken, paket servislerini iş yeri sahipleri götürmeye başladı.

Milletvekili Demirbağ Yine Sahalardaydı

Elazığ Ak Parti Milletvekili Zülfü Demirbağ bu hafta ki ziyaretlerine devam etti.

Toplam 582 haber.