Gündem

Gündem Haberleri

İftar çadırı kurulmadı ama kazanlar ihtiyaç sahipleri için kaynadı

Korona virüs tedbirleri kapsamında ülke genelinde olduğu gibi Elazığ'da da bu Ramazan'da iftar çadırları kurulmadı. Elazığ Belediyesi ise her gün 600 kişilik 3 çeşit sıcak yemek hazırlayarak, evlere teslim ediyor.

Elazığ'da 'Engelliliği Görünür Kıl' projesi

Elazığ hibe desteğiyle 15 ay sürecek olan ''Engelliliği Görünür Kıl’’ projesi için çalışmaların başladığı bildirildi.

Elazığ'da klarnetli, davullu sosyal mesafeli sahur halayı

Elazığ'da yıllardır süren sahur halayı geleneği Koronovirüs'e (Covid-19) rağmen bozulmadı, davul klarnet eşliğinde sosyal mesafeye uyularak çekildi.

Hamile anne ve 2 yaşındaki oğlu aynı tabutta son yolculuğuna uğurlandı

Kayseri'de meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 4 kişiden, 5 aylık hamile olduğu öğrenilen anne ile 2 yaşındaki oğlu memleketi Elazığ'da aynı tabutta son yolculuğuna uğurlandı.

Elazığ'da kısıtlamada herkes evde, onlar görevde

Elazığ'da hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamasında vatandaşlar evlerine kapanırken, iş yerini açan esnaf, çevre temizliği yapanlar, polis ve sağlık ekipleri görevlerini yapmaya devam etti.

Hobisini işe dönüştüren vatandaş insan boyunda çoban köpekleriyle çiftlik kurdu

Elazığ'da çocukluktan gelen hevesle bir çift Anadolu çoban köpeği beslemeye başlayan Oğuzhan Özdemir, köpek yetiştirme çiftliği kurdu. Görenlerin yok böyle bir hobi dediği çiftlikte köpekleriyle vakit geçiren Özmedir, bir tanesine 50 bin TL teklif etmelerine rağmen satış yapmadığını aktardı.

Feribotlarda Covid-19 tedbiri

Tunceli ile Elazığ arasında ulaşımı sağlayan feribotlardan yolculuk esnasında vatandaşların araçtan inmeleri yasaklandı.

Köyün gelini, her soruna el attı, virüsü de köye sokmadı

Elazığ'da gelin olarak geldiği köyde muhtar olan Gülizar Demirpolat, kadın başına ne yapabilir sözlerine aldırış etmeyerek arkasına aldığı kadınların desteğiyle yol, internet ve telefon şebeke sorununu çözdü, köy içine de parke taşı döşemeye başladı. Köye giriş ve çıkışları kontrol altına alan muhtar sayesinde bugüne kadar hiç Covid-19 vakası da görülmedi.

TEDAŞ Genel Müdüründen, TEİAŞ Bölge Müdürüne Ziyaret

TEDAŞ Genel Müdürü Ömer Sami YAPICI TEİAŞ 13.Bölge Müdürlüğünü ziyaret etti

Başkan Gülyüz, Güven Tazeledi

El-Aziz Emlakçılar Derneği (ELZEMDER) 1. olağan genel kurulu yaptı.

Liseliler üretti, 65 yaş üstüne ücretsiz dağıtıldı

Elazığ'da liselilerin ürettikleri el dezenfektanı ve temizlik ürünlerinden oluşan malzemeler, geçici barınma merkezinde kalan 65 yaş ve üstü ailelere ücretsiz dağıtıldı.

Elazığ'da referanduma gidilen köyden 'evet' çıktı

Elazığ'da mahalle olmak için referanduma giden Yemişlik köyü sakinlerinden 251'i evet, 6'sı ise hayır oyu kullandı.

Elazığ'da bir köy mahalle olmak için referanduma gitti

Elazığ'a 4 kilometre uzaklıktaki 790 seçmeni olan bir köy, mahalle olmak için referanduma gitti.

Yarım asırlık evlerden yeni konutlara Elazığ'da dönüşüm sürüyor

21 bin konutun 13 binini vatandaşlara teslim ettiklerini belirten Vali Erkaya Yırık, 'Bundan sonraki süreçte kalan 8 binini inşallah Haziran ayı itibariyle biteceğini öngörüyoruz. Devletimiz her zaman vatandaşını mağdur etmeden hizmetlerinde bulunuyor' dedi.

Medeniyetler beşiği Harput, kısıtlama ile tekrar boş kaldı

Elazığ'ın UNESCO Dünya Mirası Geçici Listesi'nde yer alan 4 bin yıllık geçmişe sahip medeniyetler beşiği Harput Mahallesi, en çok ziyaretçi aldığı bahar da sokağa çıkma kısıtlamasıyla sessizliğe büründü. İlkbahar renkleriyle huzur veren tarihi mahalle drone ile görüntülendi.

15 aydır kapalı olan cami, cuma namazıyla açıldı, duygulu anlar yaşandı

Elazığ'da 24 Ocak 2020 tarihinde meydana gelen 6.8 şiddetindeki depremde hasar aldığı gerekçesiyle tedbir amaçlı kapatılan İzzetpaşa Camisi, yapılan son inceleme sonrası bugün cuma namazıyla birlikte ibadete açıldı. Pandemi tedbirleri çerçevesinde camiyi dolduran vatandaşlar duygulu anlar yaşadı.

Başkan GÜLYÜZ' den Gazetemize Ziyaret

El-Aziz Emlakçılar Derneği Başkanı Nuri Gülyüz, Elazığ Olay Gazetemizi ziyaret etti.

Otizmli çocuklar, duyu odaları ve atla terapiyle hayata hazırlanıyor

Elazığ’da otizmli çocuklar, duyu odaları ve atlı terapiyle hem de duyusal bütünleme anlamında eğitimler alıyor, hemde hayata sevgiyle hazırlanıyor.

Otizmli çocuklar, duyu odaları ve atla terapiyle hayata hazırlanıyor

Elazığ'da otizmli çocuklar, duyu odaları ve atlı terapiyle hem de duyusal bütünleme anlamında eğitimler alıyor, hemde hayata sevgiyle hazırlanıyor.

Toplam 439 haber.