Gündem

Gündem Haberleri

Hava Durumu Nasıl Olacak?

Meteoroloji 13 Bölge Müdürlüğü Elazığ’ın ve çevre illerin hava durumu ile ilgili açıklamalarda bulundu. Meteoroloji Müdürlüğünün yaptığı açıklamada, “Bölge genelinde havanın parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin edilmektedir” denildi.

376 Depremzede Daha Evlerine Kavuştu

Elazığ'da deprem sonrasında yapımın başlanan tamamlandıkça teslim edilen konutlardan 376'sının daha kura ile hap sahipleri belirlendi.

Esnaf Normalleşme Süreciyle Nefes Aldı

Elazığ'da iş yerlerini açan ve uzun bir aradan sonra müşterilerini kabul eden esnaf, normalleşme süreciyle nefes aldı.

93 Yıllık İstasyon, Şehit Polis Fethi Sekin Anısına Müze Oldu

Elazığ'ın Baskil ilçesinde 93 yıllık tren istasyonu, şehit polis Fethi Sekin anısına özel bir oda da oluşturularak, kültür, sanat evi ve müzeye dönüştürülerek son aşamaya getirildi.

BELEDİYELERİN İŞİ GÜNÜ KURTARMAK DEĞİL ALTYAPIYA YATIRIM YAPMAKTIR

Akçakiraz Belediyesi Başkanı Sabahattin Kaya, Elazığ Olay Haber'e önemli açıklamalarda bulundu.

Esnaflarımız Destekten Faydalanmak İstiyor

Elazığ Kovancılar Esnaf Odası Başkanı Ahmet Özdoğan, Esnafa destek paketinden tüm esnafların faydalanması gerekmektedir diyerek “Pandemi sürecinde tüm esnaflarımızın maddi kaybı oldu. Desteklerden esnaf ayrımı yapmak doğru değildir” dedi.

Her Atık Çöp Değil, Metali Sanata Çeviren ‘Demir Adam’

Elazığ'da 49 yaşındaki öğretim görevlisi Rüçhan Keçeci, 13 yıldır metalleri işleyerek birbirinden farklı 100'ü aşkın eser yaptı, bir çok ödül aldı. 'Her atık çöp değil' diyerek, metali enstrümanına çeviren Keçeci, şimdi metalle birlikte atık silah ile plastik, kumaş gibi malzemelerle de çalışmalar yapmaya başladı

Elazığ'da Evleri Yanan Aileler, Yeni Evlerine Kavuştu

Yaklaşık 1,5 yıl önce Elazığ'ın Arıcak ilçesindeki bir köyde 6'sı yangında 9'u kullanılamaz hale geldi, devlet ve sanatçı Haluk Levent'in dernek aracılığıyla verdiği destekle yenileri yapılıp bugün anahtar teslimi gerçekleştirildi.

Elazığ’da 3.7 Büyüklüğünde Deprem

Elazığ'da 3.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. AFAD Deprem Dairesi Başkanlığından alınan bilgiye göre, saat: 16:49 sıralarında Sivrice ilçesi merkez üssü olan 3.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Ormancı babadan örnek uygulama

Elazığ'da 13 yıl önce kızının kayıt ettirdiği bir okulun bahçesine onun adına diktiği ıhlamur ağacı büyüdü, fayda sağlamaya başladı. Orman Mühendisi baba, bu yıl yine aynı okulda eğitime başlayan diğer kızının adına da bir ıhlamur ağacı dikerek örnek uygulamasını sürdürdü.

48 Yıldır Meşhur Kuyulu Çileğini Yol Kenarında Satıyor

Elazığ'ın meşhur Kuyulu çileğini çocukluktan beri 48 yıldır yol kenarında satan Kemal Yıldırım'ın bu sene de mesaisi başladı, her gün sabahın ilk saatlerinde gelip kurduğu tezgahta müşterilerini ağırlıyor.

Özel çocuklarına devletin desteğiyle hem anne, hem baba oldu

Elazığ'da yaşayan Nursel Berber, doğuştan dikkat eksikliği ve hiperaktif olan 2 çocuğuna devletin desteğiyle hem anne hem baba oldu, eğitimlerine ağırlık vererek hayata tutunmalarını sağlamak için mücadele vermeye başladı.

Başkan Şerifoğulları mahalle sakinleriyle bir araya geldi

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Cuma namazı sonrasında Kızılay Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

Elazığ'da Aşı İkna Timleri Kuruldu

Elazığ İl Sağlık Müdürlüğü tarafından, aşılanacak kişiler listesinde olmasına rağmen şimdiye kadar aşılarını yaptırmayan vatandaşları ikna etmek üzere Aşı İkna Timleri kuruldu.

Çocukları vefat eden Fatma teyze, 35 kediye anne şefkatiyle bakıyor

Elazığ'da çocukları bebekken vefat eden, asgari ücretle çalışan eşi ile birlikte yaşayan 56 yaşındaki Fatma Dinç, 10 yıldır sokakta bulunan yaklaşık 35 kediye anne şefkati ile bakarak örnek oluyor.

Elazığ'da 3.8 büyüklüğünde deprem

Elazığ'da 3.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 

Elazığ’dan İsrail’e tepki, Filistin’e destek sürüyor

Elazığ’dan İsrail’e tepkiler sürerken Filistinlilerede dua edilerek destek sürüyor.

Kızılkaya: 8 Milyon 232 Bin Lira nakdi yardım yaptık

Kızılay Elazığ Şubesi, Ramazan ayında gıda yardımlarının yanısıra 8 Milyon 232 Bin TL nakdi yardım gerçekleştirdi. 

Elazığ'da Hava Durumu 20-05-2021

Elazığ'da bugün hava az bulutlu ve açık geçecek.

Toplam 439 haber.