Gündem

Gündem Haberleri

BAŞKAN ADAYI SALİH SATICI: “ESNAFIMIZIN KÖKLEŞMİŞ SORUNLARI VAR”

Elazığ Karma Esnaf Odası Başkan Adayı Salih Satıcı, esnafların kökleşmiş sorunları olduğunu dile getirerek odasına kayıtlı esnafların yaşadığı sorunları projeleriyle çözeceklerini söyledi.

MURAT GÜLBASAN HİCRET MAHALLESİ'NİN SORUNLARINA ÇÖZÜM İSTİYOR !

Elazığ Muhtarlar Dayanışma Derneği Başkan'ı aynı zamanda Hicret Mahallesi Muhtarı Murat Gülbasan Hicret Mahallesi'nin taleplerini ve sorunlarını dile getirdi.

15 Bin Liralık Düveyi Alana Kuzu Hediye

Elazığ’ın en genç ve kadın muhtarı olan Seda Gündoğan, Kurban Bayramı öncesi 15 bin liradan satışa çıkardığı düvesini alana kuzu hediye edeceğini açıkladı.

Murat Çıtak'dan Mahalle Aralarında Araç Kullanımına Uyarı !

Trafik Kazalarını Önleme Derneği Elazığ Şube Başkanı Murat Çıtak, sürücüleri mahalle aralarında araç kullanırken daha dikkatli olmaları yönünde uyardı.

Memur-Sen’den Seyyanen Zam Talebi

Seyyanen zam çağrısında bulunan Memur-Sen Elazığ İl Temsilcisi ve Eğitim Bir Sen Şube Başkanı İbrahim Bahşi, "Kamu görevlilerine, enflasyon kaynaklı yaşanan ekonomik kayıpların telafisi için en düşük devlet memuru aylığının yüzde 10'u kadar seyyanen zam yapılmasını, en düşük en düşük devlet memuru maaşının da yükseltilmesini istiyoruz" dedi.

ELZEM-DER’den İlaçlama Ve Dezenfekte Protokolü

El-Aziz Emlakçılar Derneği, ilimizde faaliyet gösteren bir ilaçlama ve dezenfekte firmasıyla indirim protokolü imzalandı.

Kartakgül: ‘’Sayın Vekilimize İftira Atıldı’’

Türkiye Vefa Der Genel Başkanı, Elazığlı iş insanı ve siyasetçi Zülfü Kartakgül, organize suç örgütü mensubunun sosyal medya üzerinden yürüttüğü karalama ve iftira kampanyasının vatan hainlerinin ve terör örgütlerinin destek verdiğini uluslararası bir operasyon olduğunu belirterek, bu operasyondaki asıl amacın Türkiye Cumhuriyeti Hükümetinin ve Cumhur İttifakının yıpratılması olduğunu vurguladı.

Murat Çıtak'dan Araç Kullanıcılarına Uyarı

Trafik Kazalarını Önleme Derneği Elazığ Şube Başkanı Murat Çıtak, araçlarını dikkatli kullanmaları yönünde sürücülere uyarılarda bulundu.

Elazığ Lokantacılar Odası’ndan, Kuryelere Trafik Eğitimi

Elazığ Lokantacılar ve Tatlıcılar Esnaf Odası ve Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü işbirliğinde motorlu kuryelere trafik eğitimi verildi.

Raif Çiçek’ten Değerlendirmeler

MHP Eski İl Başkanlarından Raif Çiçek, İçişleri Eski Bakanı Mehmet Ağar’a destek verdi. Çiçek, Mehmet Ağar’a yönelik saldırıların arkasında cumhur ittifakına desteği ve terörle mücadele verdiği çabaların olduğunu söyledi.

Milletvekili Demirbağ Ziyaretlerini Sürdürüyor

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ Elazığ’daki ziyaretlerini sürdürüyor

Depremin Vurduğu Köylerde Çadırlar Kurulmaya Başlandı

Deprem Elazığ’ın Karakoçan ilçesine bağlı 5 köyde, bazı evlerde hasara yol açtı. Bölgeye gönderilen çadırlar AFAD ve jandarma ekipleri tarafından kurulmaya başlandı.

Elazığ Esnaf ve Sanatkarlar Karma Esnaf Odası Başkan Adayı Salih Satıcı; ''Yenilik İçin Yeni Başkanlar Gerekiyor''

Elazığ Esnaf ve Sanatkarlar Karma Esnaf Odası Başkan Adayı Salih Satıcı, seçim çalışmalarına devam ediyor.

Osmanlı Turan Ocaklarından İstifa

Elazığ Osmanlı Turan Ocakları Elazığ İl Başkanı ve üyeleri ocaktan istifa ettiklerini açıkladı.

Elazığ’da 763 Depremzede Daha Evlerine Kavuştu

Elazığ’da yapılan deprem konutlarından 763’ünün daha kura ile hak sahipleri belirlendi.

ESNAF KEFALET KREDİ KOOPERATİFLERİ, BİR İLİN ŞAH DAMARIDIR

Harput Esnaf Sanatkarlar Kredi Ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Turan Kurnaz, pandemi sürecinde esnafın durumunu değerlendirdi.

Elazığ 5 Ayda 182 Marka Çıkardı

Elazığ marka üretimi bakımından yılın Ocak-Mayıs ayları düzeyinde bölgede 2’nci sırada yer aldı. Elazığ’da 5 aylık süreçte 182 marka çıkardı.

TEÇ-SEN’den Genel Eylem

Tüm Eğitim Çalışanları Sendikası, “Yardımcı Hizmetler Sınıfı Kaldırılsın!” ve “Engelliden Hizmetli Olmaz!” sloganlarıyla genel eylem gerçekleştirdi.

Toplam 439 haber.