Gündem

Gündem Haberleri

Elazığ’da Marketlerde KDV Denetimi

Elazığ’da zabıta ekiplerince, temel gıda ürünlerindeki yüzde 8’lik KDV oranının yüzde 1’e düşürülmesinin ardından indirimin ürünlere yansıtılıp yansıtılmadığının kontrol edilmesi amacıyla zincir marketlerde denetim gerçekleştirildi.

Sosyal Konut Hak Sahipleri, Fiyatların Geri Çekilmesini İstiyor

Elâzığ’da sosyal konut hak sahipleri, teslim edilen konutların artan fiyatlarının kendilerini mağdur ettiğini belirterek, konut fiyatlarının geri çekilmesini talep ettiler.

Başkan Gülyüz: “Emlakçılar Odasının Kurulması İçin Çalışmalara Başladık”

El Aziz Emlakçılar Derneği Başkanı Nuri Gülyüz, Elazığ Emlakçılar Odası’nın kurulumu için çalışmalara başlattıklarını ve emlakçıların kesinlikle Karma Oda’dan ayrılması gerektiğini söyledi.

Keban'da Kızılay İçin Gönüllü Kan Bağışı

Kızılay’ın Başlattığı “Kan Bağışı Hayat kurtarır “ kampanyası kapsamında Keban’da 42 vatandaş Kızılay’a gönüllü kan verdi.

‘Çit Baskı Sanatı’ Ev Kadınlarının Elinde Hayat Buluyor

Elazığ’da yaşayan usta öğretici Özlem Takuçin, Halk Eğitim Merkezinde açılan kursla unutulmaya yüz tutmuş 'Çit baskı sanatını' kursiyerlere öğretip sanatın gelecek nesillere aktarılmasını sağlıyor.

Milletvekili Demirbağ, Karla Mücadeleyi Yerinde İnceledi

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Özel İdare Karla Mücadele Ekiplerinin yol açma çalışmalarını yerinde inceleyerek, Özel İdaresi’nin karla mücadelesinden gurur duyduğunu söyledi.

Elazığ’da 3.5 Büyüklüğünde Deprem

Elazığ'da 3.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Zeynel : ''Esnafımız Deprem ve Pandemide Mağdur Oldu''

Elazığ Kahveciler ve Kıraathaneciler Esnaf Odası Başkan Adayı Güner Zeybel, Seçim çalışmalarına aralıksız şekilde devam ettiklerini ifade ederek “İlimizde yaşanan deprem ve pandemi sürecinde en çok mağdur olan bizim meslek dalımız oldu” dedi.

Burak Özgül İYİ Parti MYK’da

İYİ Parti Elazığ eski Gençlik Kolları Başkanı Burak Özgül İYİ Parti MYK’da görev yapacak.

Milletvekili Demirbağ Elazığ’da ve Akçakiraz’da Bir Dizi Temaslarda Bulundu

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Elazığ’daki oda seçimlerinin ardından göreve gelen ve göreve devam eden başkanları ziyaret etti. Milletvekili Demirbağ, Akçakiraz Beldesinde de temaslarda bulundu.

'İnanç Problemi Olan Deizm Ve Mücadelesi' Konferansı Düzenlendi

Eğitim-Bir-Sen Elazığ Şubesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Elazığ ilinde görev yapan Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenlerine yönelik bir konferans düzenlendi.

Başkan Bahşi: 6 Ocak’taki Programa Tüm Hemşehrilerimiz Davetlidir

Memur Sen İl Temsilcisi İbrahim Bahşi, “milli marşımızın 100. yılı etkinlikleri kapsamında “bağımsızlık” temalı yarışmanın ödül töreni ve Memur Sen Kurucu Genel Başkanı Merhum Mehmet Akif İnan anısına düzenleyecekleri anma programına Elazığlıları davet etti.

Macit'tten Elazığ'da Açılan Gıda Fuarına Tepki

Elazığ Bakkallar ve Tekel Bayileri Esnaf Odası Başkan Adayı Özer Macit, İlimizde faaliyet gösteren bir alış veriş merkezinde il dışında gelen esnafların yerel gıda fuarı açılmasına tepki göstererek fuarın hemen kapatılmasını istedi.

İHA Muhabiri Demir'e Yönelik Saldırıya Elazığ’dan Kınama

Muharrem Sarıkaya’nın, canlı yayın esnasında görevini yapmakta olan İhlas Haber Ajansı (İHA) Muhabiri Ahmet Demir’e yönelik çirkin saldırıya Elazığ’da çeşitli platformlardan kınama geldi. Bu kapsamdan Elazığ’dan çeşitli platformlardan Sarıkaya’ya kınama geldi.

Elazığ’da Vaka Sayıları Hızla Düşmeye Devam Ediyor

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın yayınladığı insidans haritasına göre Elazığ’da korona virüs (Covid-19) vaka sayılarında düşüş hızla devam ediyor.

Bakan Gül Kovancılar İlçesi’nde İncelemelerde Bulundu

Elazığ’daki ziyaretlerini tamamlayan Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Kovancılar İlçesi’ni ziyaret ederek ilçedeki çalışmaları inceledi. Kovancılar Belediye Başkanı Hacı Akpınar ziyaretinden dolayı Bakan Gül’e teşekkür etti.

2022 Yılı Asgari Ücret Tutarı Belli Oldu !

Milyonlarca çalışanın merakla beklediği asgari ücret rakamı, aralık ayı boyunca süren pazarlıkların ardından belli oldu.

Elazığ’da Hava Durumu Nasıl Olacak?

Meteoroloji 13 Bölge Müdürlüğü Elazığ’ın ve çevre illerin hava durumu ile ilgili açıklamalarda bulundu. Meteoroloji Müdürlüğünün yaptığı açıklamada, “Bölgemizde havanın çok bulutlu; sabah saatlerinden itibaren Malatya ve Adıyaman çevrelerinde; öğle saatlerinden itibaren ise bölge genelinde aralıklı yağmur, yüksek kesimlere karla karışık yağmur ve kar yağışı geçeceği tahmin edilmektedir” denildi.

Toplam 439 haber.