Gündem

Gündem Haberleri

Elazığ'a ilk kez gelen öğrenciler Harput'u gezdi

Elazığ'da 'Gelin Tanış Olalım Projesi' kapsamında Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, şehre ilk kez gelen öğrencilere Harput'u gezdirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın tedavisini üstlendiği Taha'yı sünnet düğününde il protokolü yalnız bırakmadı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sağlık tedavisini üstlendiği 7 yaşındaki Taha Sis'i sünnet düğününde il protokolü yalnız bırakmazken, AK Parti Elazığ Milletvekili Tolga Ağar da kirvesi oldu.

Çatıdan düşerek felç kalan baba yardım bekliyor

Elazığ'da çatıdan düşmesi sonucu belden aşağı felç kalan Mehmet Tekin, 4 çocuğuna bakmak için yardım bekliyor.

Elazığ'da gerçeği aratmayan deprem ve yangın tatbikatı: 500 kişi katıldı

Elazığ'da Ahmet Yesevi Sosyal Bilimler Lisesinde 500 kişinin katıldığı deprem ve yangın tatbikatı gerçeği aratmadı.

58 yaşındaki muhtar gençlere taş çıkartıyor, günde 20 kilometre koşuyor

İlk kez 1951 yılında düzenlenen Akdeniz Oyunları Şampiyonasında Türkiye'ye ilk altın madalyayı kazandıran ve 8 kez Türkiye Maraton Şampiyonu olan Ahmet Aytar'ın öğrencisi olan 58 yaşındaki Allattin Karakol, 43 yıldır aralıksız günde yaklaşık 20 kilometre koşuyor.

Sigarayı bıraktı, 4 yılda topladığı 38 bin lirayı öğrencilere harcadı

Elazığ'da yaşayan Yunus Saylan, 4 yıl önce sigarayı bırakmasının ardından topladığı 38 bin lirayı üniversiteli öğrencilere yemek fişi alıp dağıtırken, şehitler için de mevlit okuttu.

Dede mesleğini devam ettirerek 3 atölye açtı, 15 kişiye istihdam sağlıyor

Elazığlı genç girişimci Hadin Bulut, dededen kalan tespihçilik mesleğini büyüterek şimdiye kadar 3 atölye açıp 15 kişiye de istihdam sağladı.

Başkan Ahmet Saraç'dan Cumhuriyet Bayramı Kutlama Mesajı

ELEP (Elazığ Ekonomi Platformu) Dönem Başkanı Ahmet SARAÇ, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

ELZEM-DER Üyelerine Sağlık İndirimi

El-Aziz Emlakçılar Derneği(ELZEM-DER) ile Elazığ’da faaliyet gösteren bir özel hastane arasında indirim protokolü imzalandı.

Başkan Özdoğan, “Esnafımıza Can Suyu Lazım”

Elazığ Kovancılar Esnaf Odası Başkanı Ahmet Özdoğan, küçük esnafın çok zor durumda olduğunu ifade ederek esnafa acilen faizsiz can suyu kredisi verilmesi gerektiğini ifade etti.

Milletvekili Demirbağ Emekliler İle Bir Araya Geldi

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ Türkiye Emekliler Derneği Elazığ Şube Başkanı Vedat Gür ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelerek emeklilerin sorun ve taleplerini dinledi.

ELZEM-DER Yeni Yönetimiyle Çalışmalarına Devam Ediyor

El-Aziz Emlakçılar Derneği (ELZEM-DER)yönetim kadrosunu değiştirdikten sonra çalışmalarına aralıksız şekilde devam ediyor.

Halil Saraç; ''Şoför Esnafı Mağdur Ediliyor''

Elazığ Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkan Adayı Halil Saraç, Şoför esnafının zor bir şekilde kontak çevirdiğini ifade ederek acilen toplu ulaşıma zam yapılması gerektiğini söyledi.

Vali Toraman, Kentsel Dönüşüm Alanında İncelemelerde Bulundu

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, 24 Ocak 2020 depreminde hasar gören ve kentsel dönüşüme alınan Kızılay Mahallesinde incelemelerde bulundu.

Demirbağ, Kovancılar’da Vatandaşlarla Buluştu

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Kovancılar ve Palu ilçelerini ziyaret etti. Vatandaş ve esnaflarla bir araya gelen Milletvekili Demirbağ, ilçelerde yürütülen çalışmaları inceleyerek bilgi aldı.

Elazığlı Şehidin Baba Ocağına Türk Bayrağı Asıldı

Fırat Kalkanı Harekat Bölgesi'nde zırhlı araca PKK/PYD terör örgütünce güdümlü füzeyle yapılan saldırı sonucu şehit düşen Cihat Şahin’in Elazığ’daki baba ocağına acı haber ulaştı. Şehidin baba evine ve bulunduğu sokağa Türk bayrakları asıldı.

Milletvekili Demirbağ Palu Stadında İncelemelerde Bulundu

Ak Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ Palu stadına Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılan soyunma odaları ve sosyal tesisinde incelemelerde bulundu.

SMA Hastası 6 Aylık Kerem Bebek Destek Bekliyor

Elazığ'da, Spinal Muskuler Atrofi (SMA) hastası 6 aylık Kerem Ali Yıldırım, hastalığını yenmek ve hayata tutunmak için yetkilerden ve duyarlı vatandaşlardan destek bekliyor.

Vatandaşlar Yağmur Duasına Çıktı

Elazığ'da cuma namazının ardından toplanan vatandaşlar, ülke genelinde yaşanan kuraklık nedeniyle yağmur duası yaptı.

Toplam 439 haber.